Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


L’ecosistema espiritual.

La Llum per satisfer les teves necessitats existeix sempre. L’única raó per la qual pots experimentar mancança en la teva salut, en les teves finances, emocions i esperit, és que has causat un bloqueig espiritual -ja sigui en aquesta encarnació o en una prèvia- que necessita ser eliminat abans que puguis rebre les benediccions que se suposa han de ser teves.

Això ens porta a una pregunta interessant, A on va tota aquesta abundància de benediccions? Hi ha milions i milions de persones al món amb diversos nivells de carència. Un pot pensar que totes les benediccions, encara no guanyades, romanen en algun lloc en el pla espiritual, sense manifestar-se i ocultes d’aquest món.

No és el cas.

Tot lo necessitat per tots, en aquest món, ja existeix en aquest món. Tot el menjar, diners, salut, el suport emocional i espiritual necessaris per a qualsevol de nosaltres és aquí, ara mateix. Però està en possessió d’algú més.

Per raons diferents, cada un de nosaltres rep més abundància de la que necessita, no és la nostra, sinó més aviat un excedent que pertany a una altra persona que, en aquest moment, no és capaç de portar aquesta benedicció per a si mateix.

Aquest enteniment, quan s’assimila de veritat, pot canviar per complet el com veus els regals que tens en abundància. Quan tens més d’alguna cosa (paciència, amabilitat, habilitats físiques, abundància, etc.) Simplement vol dir que hi ha una altra persona en el món patint de carència en aquesta àrea, i estàs retenint les seves benediccions fins que arribi el moment en que ells puguin demanar-les.

Si, per exemple, ets algú amb gran saviesa en assumptes emocionals, llavors no es tracta de si “tries” o no ajudar algú que travessa per dolor. El veritable enteniment és que, aquesta abundància de saviesa que li pots donar a una altra persona “pertany” a aquesta altra persona. No és teva, no ets el seu propietari. Ets simplement el guardià d’aquesta fins que la demanen. La seva acció de venir a demanar ajuda a eliminar el bloqueig i els permet rebre de tu el que, de fet, és d’ells.

Quan portes aquest enteniment al teu interior, t’adones que mai “dones de tu mateix”, sinó més aviat, tornes a altres el que per dret és d’ells.

Això ens condueix a una entesa fonamental de les nostres vides i accions. Els kabbalistes parlen d’un ecosistema espiritual que és anomenat “L’Arbre de la Vida“, on s’originen totes les benediccions, protecció, inspiració, alegria i satisfacció. Hi ha dues maneres d’interactuar amb aquest món increïble.

Una manera que la majoria de la gent segueix és pensar en aquests dons com si fossin seus. Quan comparteixen, pensen que estan sent espirituals o fent alguna cosa bona en compartir amb altres menys afortunats. Pensen que és la seva decisió si comparteixen o no, i quina quantitat i cada quan sovint ho fan.

Mentre que és cert que una visió com aquesta portarà Llum i benediccions a les seves vides (perquè cada acció positiva revela Llum), aquesta manera de vida és limitat en les seves benediccions.

És encara més profund quan entenem l’existència d’un ecosistema espiritual i que la nostra abundància no és només nostra. Simplement estem custodiant dons per a altres. Ja no és la nostra elecció el donar, sinó més bé el nostre deure.

Quan veiem els nostres dons d’aquesta manera, comencem a compartir perquè estem complint amb la nostra part en l’ecosistema. Aquesta consciència crea una obertura més gran per rebre d’altres i ens fa aprofitar un torrent infinit d’abundància.

No és que ens “guanyem” les grans benediccions que vindran a nosaltres, nosaltres ens “obrim” a elles, permetent a tots els àngels celestials, Llum i abundància fluir cap a nosaltres sense impediment. Les benediccions, alegria i plenitud que es fan nostres quan formem part de l’ecosistema espiritual, són grandioses. Sigues honest amb tu mateix/a. Mira com és que veus els teus dons i per què comparteixes. Mentre t’esforces en canviar de la visió de “les meves coses” a una visió de “ecosistema espiritual”, t’obriràs a un nivell nou de protecció, benediccions i plenitud, que pot anar més enllà de qualsevol cosa que fins ara hagis experimentat.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web