Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


No descartem lo fàcil perquè és fàcil, també pot ser correcte,

Hi ha un conte sobre un home que va anar al mercat per a trobar la peça de fruita perfecta. En la primera parada que va visitar hi va trobar una fruita extraordinària.

Va decidir seguir buscant per a veure que més hi havia disponible. Després d’examinar als altres venedors, va decidir comprar la primera peça de fruita que havia trobat. Lamentablement, quan va tornar a aquell lloc, el venedor de fruita ho havia recollit tot i havia marxat a casa.

No sé d’on prové aquesta història, si va succeir de debò o només és una paràbola, però ens mostra amb claredat que només perquè alguna cosa és fàcil no significa que no sigui correcte.

Encara que és cert que parlem sobre el treball dur i l’esforç, de vegades aquest esforç és necessari en el futur. I de vegades el treball dur va tenir lloc en una vida passada. Fins i tot pot arribar a nosaltres a través de l’esforç dels nostres pares o de la generació anterior a nosaltres.

No sempre podem saber-ho. De vegades el treball fàcil ÉS el treball adequat; la primera persona amb la qual acudim a una cita és la persona correcta per a nosaltres. Només perquè sigui fàcil no significa que sigui incorrecte.

Aquesta setmana, recorda que l’univers vol donar-nos el millor. I que de vegades, és lo bastant bo per a ser veritat.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web