Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Plata col·loïdal un antibiòtic i bactericida molt intessant.

La plata col·loïdal són partícules de plata carregades elèctricament extremadament petites que varien de 0,01-0,001 micres de diàmetre suspeses en aigua destil·lada. No s’ha de confondre el col·loide de plata amb l’oligoelement de plata que generalment es ven en el comerç. L’oligoelement de plata s’obté per un mètode químic mentre que el col·loide de plata és obtingut per un mètode fisicoquímic. (Això també és vàlid per als col·loides de coure i or).

Quin és el valor terapèutic de la plata col·loïdal?

D’acord a les revistes mèdiques de tot món, la plata col·loïdal és un poderós antibiòtic d’ampli espectre que inactiva els enzims de totes les cèl·lules bacterianes, fongs i virus que utilitzen l’oxigen per al seu metabolisme causant-lis aleshores la seva asfíxia en 6 minuts o menysa partir del seu contacte, com així ho determinen els tests de la UCLA Medical Labs. Les formes pleomòrfiques o mutants també són vulnerables. Moltes prescripcions d’antibiòtics maten només uns quants microorganismes causants de malalties, però el col·loide de plata és conegut pel seu èxit sobre més de 650 malalties.

Els veterinaris també han trobat el seu ús contra el parvovirus caní, com per a altres malalties de petits i grans animals. Quantitats petites de plata són profilàctics o protectors en la naturalesa ja que enforteixen el sistema immunològic. El British Medical Journal també reporta que ràpidament cedeixen les inflamacions i ajuda a la salut.

Com s’usa el col·loide de plata?

L’aplicació depèn del problema. És pràcticament insípid i pot prendre’s oralment en condicions com ara: paràsits, càndides, herpes, fatiga crònica, presència de estafilococs i estreptococs, herpes zòster, i més de 600 malalties virals i bacterianes. És també reeixit el seu ús en condicions sèptiques de la boca inclòs piorrea i tonsilitis. Aplicat a la pell, ajuda en l’acne, berrugues, ferides obertes, peu d’atleta, només per nomenar algunes possibilitats. En els ulls tan ajuda a la conjuntivitis com a altres formes d’inflamació i infecció dels ulls que no siguin picada o irritació. Pot ser usat vaginal, anal, atomitzat al nas o pulmons.

Quins són els efectes secundaris de la plata col·loïdal?

No es coneixen efectes secundaris que s’hagin registrat en l’ús de la plata coloïdal d’acord a la literatura mèdica. Addicionalment mai s’ha descrit casos d’interacció amb altres drogues. No produeix addicció, el cos no fa intolerància i estudis han mostrat que la plata coloidal NO es diposita sota la pell com altres compostos de plata que causen taques. No té gust, és inodor, no és tòxic, no afecta els ulls, és segur en dones embarassades i amb lactància.

Fa uns 70 anys, la plata col·loïdal va ser un producte molt utilitzat. En aquella època el seu preu era molt alt a causa de l’alt cost de preparació. L’any 1930 costava uns 100$ per uns 30 gr. Actualment, a causa dels grans avenços en els processos d’enginyeria química, el preu a baixat un 80%, i pot competir en el mercat amb d’altres productes. Nombrosos articles en revistes mèdiques sobre la plata coloidal es podien trobar abans de 1940. Nous articles i dades apareixen a mesura que més terapeutes redescobreixen aquesta efectiva i segura solució mineral.

A causa del seu bon funcionament, les multinacionals farmacèutiques han creat en torn a aquest producte un sens fi de rumors malintencionats i de llegendes urbanes, sigueu crítics i valoreu-les com a tals.

Què diu la FDA sobre la plata col·loïdal?

La plata coloidal és considerada un específic anterior al 1938 i continua comercialitzant-se sense disminució evident de la seva seguretat i efectivitat requerida per a totes les prescripcions de productes comercialitzats després d’aquest any, mentre que siguin aclarides les mateixes indicacions i consideracions per al mateix ús com en el 1938. Altres específics prèvis al 1938 són la morfina i les pastilles per a la tiroides.

Què se sap sobre la plata col·loïdal per la SIDA?

Des que s’activa la SIDA la supressió del sistema immune del cos s’obre a tota mena de malalties, la plata coloidal és una perfecta fàrmac no tòxic utilitzat pel seu efecte antibiòtic d’ampli espectre. Un investigador de la Brigham Young University va enviar mostres de plata coloïdal a dos laboratoris diferents incloent-hi l’UCLA Medical Center, el que va dir: elimina no només els virus de VHI, sinó tots els virus que van ser testejats al laboratori. D’acord amb les normes de la FDA, el col·loide de plata no pot ser utilitzat per tractar el virus de VIH però pot ser utilitzat com un antibiòtic per a totes les malalties contretes per VHI actiu.

Què se sap sobre la dosi de la plata col·loïdal?

La majoria dels adults n’ingereix una culleradeta de te durant 4 a 7 dies, després redueix a mitja culleradeta. Els nens o nadons necessitarien una dosi proporcionalment més petita. Una altra forma de determinar la dosi a ingerir és la kinesiologia o el test muscular. La pràctica diària recomana una mitjana d’unes 10 gotes per dia.

Què se sap de l’ús del col·loide de plata amb les mascotes?

Pot utilitzar-se. La quantitat a utilitzar depèn de la mida, si és un gat o és tan gran com un cavall. Utilitzeu un goter perquè arribi a la gola o simplement poseu-lo en el seu aliment o en l’aigua.

Evita el col·loide de plata que tingueu que anar al naturòpata?

La plata col·loïdal és un producte excel·lent però la vostra salut és molt important. Quan la situació així ho requereixi truqueu al vostra naturòpata de confiança. En naturopatia tampoc és correcte la auto-prescripció.

Ha de refrigerar-se la plata col·loïdal?

Emmagatzemeu-la en un lloc fresc i fosc, mai en una finestra exposada al sol o a la nevera. La vida activa del col·loide de plata és d’uns sis mesos.

En resum:

.- No és tòxic.
.- No presenta efectes col·laterals.
.- No reacciona amb altres medicaments que es puguin estar prenent.
.- És un poderós antibiòtic contra virus, bacteris, paràsits i fongs.
.- Té propietats antiinflamatòries.
.- És un profilàctic natural.
.- És un producte utilitzat durant molts anys per la professió sanitària en tot el món.
.- Ha estat utilitzat amb èxit en més de 650 malalties diferents.
.- Es pot obtenir en formes altament concentrades.
.- Actualment costa el 95% menys que en els anys 30.

3 comentaris per a

Plata col·loïdal un antibiòtic i bactericida molt intessant.

 • montse |

  volia saber si la plata coloidal es pren sola o dissolta en aigua.
  M’agradaria saber si la dosi d’una cullereta al dia durant 7 dies es pot anar repetint i amb quina freqüència.
  moltes gràcies

 • Eloy |

  Tienen alguna idea de si es más efectivo, el Oro o la Plata Coloidal?

 • Plata Coloidal |

  Saben de donde se puede encontrar a una empresa de manufactura de Plata Coloidal en México? Saludos!

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web