Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Quina feina et toca fer en aquesta vida?

Vols saber sobre les teves vides passades?

Posa atenció en lo que se’t fa difícil de deixar.

Poden ser pensaments, sentiments o objectes materials.

Aquestes són les pistes recurrents que t’indiquen quin és el teu treball en aquesta vida.

Para esment a les pistes del dia d’avui.

2 comentaris per a

Quina feina et toca fer en aquesta vida?

  • Elena |

    Hola,
    I no poden ser persones? És que crec que sóc capaç de deixar-ho tot, llavors que vol dir,que no haig de fer res? Necessito més orientació.

  • Angel Perera |

    Hola Elena,

    Clar que poden ser persones, sobre tot quan hi han implicades emocions.

    El més important es estar alerta, doncs ens venen moltes indicacions que per estar “adormits” no processem.

    L’objectiu primordial -per no dir l’únic- d’aquesta vida és aprendre, o sigui evolucionar. Som part de la Creació, l’objectiu de la qual és evolucionar, el Creador mateix necessita evolucionar. El que passa és que l’humanitat som éssers amb lliure albir -una molt bona eina per evolucionar, però que també implica molta responsabilitat-, és aquesta possibilitat de fer o no fer la que si no s’utilitza correctament quan toca fa que haguem de tornar a fer el camí que no fem en el moment que toca i fins hi tot desfer el camí fet i haver de tornar a fer-lo.

    Aquestes pistes que explico són les que ens indiquen cap on hem de treballar.

    Pot ser que no sentis necessitat de deixar res, però afina l’agudesa de la percepció i trobaràs pistes -pot ser molt subtils- per poder treballar el teu Camí. Com pots imaginar l’evolució no s’acaba mai, sempre hi ha possibilitat d’evolucionar, com et deia a aquest món si ve a això -a créixer-, també pot ser que vinguem amb la missió de ajudar a créixer als demés, cosa que implica creixement per un mateix. La Creació està en constant evolució, no hi ha res quiet tot es mou, i quan acabem la nostra feina en aquest mon hem de continuar-la en altres dimensions diferents a aquesta.

    Si tens confusió referent a aquest tema, busca i trobaràs, demana i se’t donarà. Tingues en compta que hi han éssers més evolucionats que nosaltres amb l’obligació de ajudar-nos a fer el nostra Camí.

    No sé si t’he aclarit una mica les coses o encara hi he afegit més dubtes, el que si espero és que et serveixi perquè busquis i et preguntis “Que carai hi fem aquí?”.
    Si t’apassiona el tema i vols un diàleg més fluid, no dubtis en dir-m’ho així de bon segur que creixerem tots dos i qui s’afegeixi.

    Salut i una abraçada molt forta. Àngel.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web