Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


¡Prou spam!

Si vols deixar de rebre correus electrònics -e-mail-, correu comercial convencional o trucades de telèfon no desitjades, en definitiva missatges comercials nomenats “Spam”, apunta’t a la Llista Robinson.

Normalment cada dia rebem publicitat a la bústia de casa o de la feina, al correu electrònic, o ens truquen per telèfon a casa mentre estem dinant o sopant, oferint-nos coses que no hem demanat.

Corren llistes amb dades confidencials que unes companyies es venen a les altres. Comercien amb les nostres dades sense cap autorització tot i havent-hi la famosa Llei de Protecció de Dades.

Sobre tot per correu electrònic -si ets home, si ets dona no ho sé- t’ofereixen: Viagra, allargament del penis, còpies de rellotges de primeres marques, senyoretes de totes menes i països, actualitzacions de les teves dades bancaries fraudulentes, títols universitaris a la carta, cobrament de deutes, treballs facilíssims cobrant molts diners, i mils de coses inversemblants.

Per això existeix, tal com he explicitat al principi, la Llista Robinson. En teoria, si t’hi apuntes, és una manera de dir que no vols que et bombardegin amb publicitat que no has demanat.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web