Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Biosfera Salut s’adhereix a “Médicos Conscientes”.

L’organització Médicos Conscientes és una Xarxa de Metges  i Terapèutes Conscients que te com a finalitat l’amistat i intercanvi d’experiències amb l’objectiu principal de: donar suport al desenvolupament de la consciència espiritual, a través de la purificació de les seves activitats, reconeixent el valor de l’ayurveda (medicina oriental), la naturopatia, la quiropràctica, l’homeopatia, la fitoteràpia i altres sistemes de sanació, perquè d’aquesta manera, els metges conscients abandonin definitivament el sistema ignorant de l’al·lopatia que només ataca els símptomes de les malalties sense prestar atenció a les causes que les originen, i que a més, només considera fiable la farmacologia moderna i la química, sense tenir en compte les moltes seqüeles negatives, que són pràcticament un laberint insondable on no se sap fins a quin punt poden causar més mal que benefici als seus malalts.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web