Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Déu meu, per què jo?

Sovint ens preguntem “Per què Déu em fa això?”. La resposta és: per portar-nos a un nivell espiritual més elevat. No sempre podem veure això al moment, però podem tenir la força de dir: “Algun dia ho veuré en retrospectiva i sabré per què. Així que ara acceptaré la incomoditat”.

Hi ha una raó per tot i hem d’entendre que, qualsevol cosa que ens passi en un moment determinat, és el millor que ens pot passar en aquest moment. Déu només fa el bé. A pesar de que les raons no estiguin clares per a nosaltres en el moment, els esdeveniments de la nostra vida passen només perquè els necessitem per ajudar-nos a avançar en el Camí.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web