Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Els antibiòtics, cada vegada menys eficaços i més negoci.

La medicina al·lopàtica és la que s’ensenya oficialment a les universitats i practiquen la majoria dels metges. El seu objecte és combatre el símptoma que presenta el malalt a través de remeis contraris a la seva naturalesa (contraria contrariis curantur). Considera als microbis i virus com a causants de gairebé totes les malalties.

Aquest paradigma de “Els virus i bacteris causen malalties” va sorgir d’un científic molt conegut actualment:

Louis Pasteur – 27 de desembre de 1822 – 28 de setembre 1895

Ell va ser el creador de la pasteurització de la llet per matar als bacteris que aquesta contenia …………

Nota: Si estas pensat “gràcies a ell es pasteuritza la llet i es torna més segura”, et recomanaria que et plantegis perquè l’humà és l’únic animal que després del deslletament contínua prenent llet materna, i d’una espècie totalment diferent!

Però aquest és un altre tema a part.

Seguim amb Pasteur:

Va ser Aristòcrata, Polític, President del Ministeri de salut Pública del Poderós Imperi Francès, Amic Personal de la família reial de l’Emperador Maximiliano III i de l’Emperadriu Eugenia de Montijo, qui eren de tota la seva confiança, i tenia disponible els diners que volgués de la Corona Real per aplicar-los en el que sigui. No era científic, ni realitzava investigacions de Camp, el seu treball el realitzava des de la seva oficina.

Va ser nomenat pels seus propis col·legues com un impostor, un plagiari, Un Ignorant i arrogant senyor, que va obtenir un lloc immerescut en la història del pensament mèdic, i que mai es van atrevir a denunciar-ho, per el seu gran poder polític i econòmic i la seva Influència.

Però Segons Wikipedia:

“Químic francès, els seus descobriments van tenir enorme importància en diversos camps de les ciències naturals, sobretot en la química i microbiologia. Va exposar la “teoria germinal de les malalties infeccioses”, segons la qual tota malaltia infecciosa té la seva causa (etiologia) en un germen amb capacitat per propagar-se entre les persones. Aquesta senzilla idea representa l’inici de la medicina científica, en demostrar que la malaltia és l’efecte visible (signes i símptomes) d’una causa que pot ser buscada i eliminada mitjançant un tractament específic. En el cas de les malalties infeccioses, s’ha de buscar el germen causant de cada malaltia per trobar una manera de combatre’l (Antibiòtic). Pels seus treballs és considerat el pioner de la microbiologia moderna, que inicia així l’anomenada “Edat d’Or de la Microbiologia” .

L’ara famós Pasteur va plagiar i distorsionar els descobriments de el biòleg Antoine Bechamp -1816/1908- i va guanyar un lloc immerescut en la història del pensament mèdic.

Bechamp va recollir els punts fonamentals de la seva teoria en el seu llibre “Blood and its Third Element” (La Sang i el seu Tercer Element).

Bé, fins aquí tot és molt simple no? si els virus i els bacteris causen malalties, comencem a desenvolupar vacunes, antibiòtics, pastilles, cremes, etc. per matar “bestioles” i problema resolt …. de fet així va ser que va néixer el gran negoci farmacèutic que existeix avui en dia …

Però en el seu llit de mort, Pasteur va dir una cosa molt curiosa:

Bernard tenia raó, el ​​germen no és res, el terreny ho és tot

Bé, per entendre el significat de les últimes paraules de penediment de Pasteur, vegem qui era Bernard:

Claude Bernard Saint-Julien, 12 de juliol de 1813 – París, 10 febrer 1878

Un Intel·lectual, científic i Investigador. Era molt ben rebut i estimat en els Cercles científics. Els seus estudis cobrien la Biologia, la microbiologia, la bioquímica i la patologia. El seu treball va ser extensament documentat a l’Acadèmia de les Ciències de París.

Ell era un científic contemporani de Pasteur, i per cert, hi havia una contínua disputa entre els científics deixebles de Pasteur i els de Bernard:

Els deixebles de Pasteur sostenien que els gèrmens eren els causants de les malalties, per tant eren els enemics de la salut i calia eliminar-los.

Per contra, els científics deixebles de Bernard sostenien que els gèrmens no eren culpables de res: tot depenia de el terreny, l’organisme, el medi, en paraules més simples: El cos.

Si el cos estava ben alimentat, els seus òrgans desintoxicants funcionarien correctament i per tant el sistema immunològic s’encarregaria d’eliminar qualsevol amenaça externa i interna … els virus i els bacteris eren només una conseqüència de l’abundant toxèmia, però de cap manera la causa de les “malalties”.

I els símptomes (febre, diarrea) eren precisament intents de l’organisme de alliberar-se de la toxèmia ……..

En el cas de la febre, el cos sobrecarregat de toxines i bacteris, es veu obligat a igualar la temperatura a quan es trobava dins del ventre matern (38 º a 40 º) ja que a aquestes temperatures les cèl·lules treballen i es depuren en forma més eficient (a aquesta temperatura es va desenvolupar el nostre cos), i alhora les toxines són “incinerades” en una “gran foguera”, tal com faria qualsevol de nosaltres si no passés l’escombriaire i no tingues on llençar les escombraries: cremar-les.

I és clar, té sentit: Els virus, els gèrmens i els bacteris no són la causa de cap problema, sinó la conseqüència.

Ells estan en el medi ambient i intenten, com nosaltres, sobreviure. Només si poden instal·lar, multiplicar-se i fer-se forts, si aconsegueixen un hoste que els alimenti (menjar industrialitzat i sense nutrients), els asseguri l’entorn ideal (acidesa corporal) i sobretot que no els desallotgi mitjançant una immunològica eficient. Per això TOTS estem exposats a virus i bacteris, però no tots els desenvolupem. Els virus i els bacteris sobreviuen en aquest context favorable (acidesa i baixa immunologia), i aquest context el generem únicament nosaltres pel nostre estil de vida modern: Alimentació escombraries i sedentarisme …

Llavors, les bases de la medicina moderna estan sostingudes en una mentida, fins i tot reconeguda pel mateix “científic” que les va formular?

Bàsicament ….

És més, gràcies al doctor Leverson, tots els descobriments de Bechamp, i les mentides de Pasteur van ser documentats en el llibre:

“Pasteur Exposed: The False Foundations of Modern Medicine”
-Pasteur exposat: Les falses bases de la medicina moderna-

I aquest no és l’únic, també n’hi ha un altre anomenat:

“The Cursi of Louis Pasteur” (La Maledicció de Louis Pasteur)

Conclusió:

¿Perquè això mai es va saber?

Molt simple, si l’oficialitat mèdica hagués reconegut en el seu moment el treball de Claude Bernard, avui no existiria el multimilionari negoci de crear antibiòtics, pastilles, xarops, i tot el circ que existeix avui en dia ……….

Però clar, aquest fals paradigma es sosté en la modernitat, perquè a través dels anys i gràcies a un treball ben assolit per la “educació” moderna i els mitjans de comunicació (inclosa la ciència oficial), el contemporani ignora totalment que ell mateix és el culpable de les malalties que pateix per seguir els falsos paradigmes i paràmetres alimentaris establerts per la nutrició, la medicina oficial, i per consumir productes industrialitzats i antinaturals que tan simpàticament es mostren en els anuncis comercials de televisió i tan omnipresents s’ofereixen per la la indústria alimentària moderna ……..

Com funcionen els medicaments?

Tots fan el mateix: No curen cap malaltia, simplement reprimeixen símptomes, o en paraules més clares: reprimeixen qualsevol intent de l’organisme per desempallegar-se de tanta toxèmia acumulada …….. Un negoci rodó¡¡¡ Veure el conte “El regne enverinat

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web