Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Sexe sagrat 00

El Sol de la dona es situa al nivell de la seva sexualitat radiant. La dona està perpètuament disponible per a l’amor quan l’educació, les convencions o les contrarietats no l’han espatllat.

Biològicament, és l’única femella que pot fer l’amor tant temps com ho desitgi i tenir diversos orgasmes seguits. Cada orgasme comporta unes contraccions més llargues i nombroses que les de l’home i no coneix l’afluixament dels seus òrgans genitals, al contrari que l’home. Aquestes possibilitats eròtiques no tenen res a veure amb la reproducció i sí amb l’espiritualització de l’Ésser. La dona té un contacte privilegiat amb el plànol d’Eros i és la iniciadora de l’home en aquest regne. Obre la porta a una comunió i un èxtasi de dos.

La possibilitat eròtica de la dona és directament d’ordre sagrat, el llaç entre l’alt i el baix es compleix mitjançant la identificació última amb el que ella és profundament com a dona. Els ritmes còsmics de la lluna, el sol i la terra passen a través d’ella. L’home haurà de posar-se a l’escolta, aprendre a retenir i a canalitzar la seva funció instintiva i ejaculatòria per entrar en el procés de refinament de la seva energia. La dona iniciada l’ajudarà a trobar el ritme de la contenció. D’aquesta manera, l’home es realitzarà a través de la dona i la dona a través de l’home.

Mitjançant el sexe, l’humà té la possibilitat de canviar de nivell de consciència. En canvi, amb molta freqüència ignora això i ho utilitza com una fugida de la realitat, com una descàrrega nerviosa.”

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web