Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Promeses, promeses, ……..

Quantes vegades fem grans compromisos per canviar la nostra vida que després no complim? Un/a se sent bé quan aborda els seus problemes i es dedica a un nou camí. De fet, quan prenem la decisió de canviar, ens connectem automàticament amb la Llum.

El problema és que no sempre complim amb la nostra part de la promesa, així que ens estavellem i experimentem el que percebem com a foscor.

Moltes vegades ens fem promeses a nosaltres mateixos i als altres que potser no podrem complir, per això és important que aprenguem a comprometre’ns només amb el que sabem que podem aconseguir i després ser persistents a l’hora de complir amb aquest compromís.

Espiritualment és millor canviar alguna cosa petita i romandre connectats a la Llum que començar alguna cosa més difícil i desconnectar quan ens aturem.

No pots entrar el teu primer dia al gimnàs esperant aixecar la mateixa quantitat de pes que algú que hi ha anat cada dia en els últims deu anys. De fet, si ho intentessis et lesionaries!

Per arribar a aquest punt de les nostres vides en el que podem canviar les coses grans, hem de començar avui amb les coses petites.

Mirem de trobar una cosa aquesta setmana en què sapiguem que si ens esforcéssim una mica més, podríem aconseguir sense dubte.

La setmana que ve, trobem-ne una altra.

¡¡Tot el millor!!

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web