Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


– Hamburguesa vegetariana.

vegehamburguesa

Ingredients:

1 lligat petit d’espinacs escaldades.
1 tassa d’arròs integral.
1 pastanaga mitjana cuita al vapor.
.- julivert fresc.
1 dent d’all picat.
50 grams de tofu (formatge de soja).
100 grams de pa ratllat.
2 cullerades de soja texturitzada prèviament bullida.
.- fulles d’enciam.
1 cogombre petit.
1 pebrot vermell del piquillo petit tallat a juliana.

Preparació:

1) Piqueu els espinac i la pastanaga cuites.
2) Barrejar-ho amb l’arròs prèviament bullit i ben escorregut.
3) Afegir la soja texturitzada, el julivert picat, l’all i el tofu bé picat, 1 cullerada de pa ratllat, sal i pebre a gust.
4) Unir bé amb les mans. (per ajustar la consistència, afegir-hi una mica de pa ratllat o aigua, depèn).
5) Conformar sis hamburgueses i passar-les pel pa ratllat restant.
6) Cuinar-les de tots dos costats en una paella amb una mica d’oli, o també cuinar-les al forn.
7) Serviu amb guarnició d’enciam, cogombre, tomàquet i adornar amb julivert.

Recepta gentilmente aportada per: Stella Rodríguez (stellarodriguez@adinet.com.uy), de Montevideo, Uruguai