– Carbassons farcits de mill.
Ingredients:
.- 2 carbassons.
.- 2 alls picats fins.
.- 1 ceba petita picada fina.
.- 1/2 tassa de mill.
.- 1 branqueta de romaní fresc.
.- 2 cullerades de llavors de gira-sol.
.- sal marina.
.- oli d’oliva, gira-sol o sèsam
.- julivert tallat fi
Preparació:
.- Tallar els carbassons per la meitat, al llarg, i cuinar al vapor durant deu minuts. Amb l’ajuda d’una cullera buidar els carbassons acuradament.
.- Saltejar les cebes i l’all amb l’oli i una mica de sal, durant uns dotze minuts.
.- Afegir-hi el mill rentat, el romaní i una tassa i 1/4 més d’aigua. Tapar i cuinar uns cinc minuts més. Retirar el romaní, afegir les llavors torrades i barrejar bé.
.- Omplir els carbassons i decorar amb julivert picat.
.- Si es vol, es pot gratinar amb formatge ratllat tipus parmesà.