Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Arxiu del mes gener, 2010

Importància del iode en l’alimentació.

El iode és essencial per al funcionament correcte de la tiroides, que al seu torn és essencial per a la bona salut. Una deficiència de iode durant l’embaràs i la infància primerenca pot resultar en cretinisme (un retard mental irremeiable i deteriorament sever de les facultats motores).

L’1% i el 99%.

Al veure el gran quadre, sembla que només unes quantes ments privilegiades de cada generació, com Einstein, Newton, Mozart, Mohammed, Jesús, Abraham, van ser capaces de connectar-se al 99% per a revelar la saviesa que va alterar dràsticament el destí de la humanitat.

Els fructooligosacàrids (FOS).

Darrerament es parla en tots els àmbits d’ingredients o aliments funcionals que incorporats a la nostra dieta poden millorar la nostra salut i ajudar a prevenir situacions perjudicials. Entre ells es troba la fibra alimentària, la incorporació de la qual, en quantitat suficient, és important per ajudar a evitar certs trastorns, però no tot el […]

Sona molt cursi i molt “quicu”, però és així.

No importa el que diguis, el que facis, les eines que utilitzis; els teus esforços estan buits si són sense amor.

Importància del magnesi en l’alimentació.

El magnesi és un metall que es troba en la naturalesa molt fàcilment en forma de sals. D’entre els metalls, ocupa el vuitè lloc d’abundància a la Terra, i al mar, ocupa el segon lloc després del sodi.

Benvinguts els obstacles.

Com més barreres existeixen, més oportunitats tenim de connectar-nos a la Llum. Com més obstacles hi ha, major és la quantitat de trets de sortida que encenen les nostres reaccions, perquè puguem resistir i transformar-les.

Problemes oculars i cinema 3D

Mirar de forma prolongada pel·lícules en tres dimensions pot causar mal de cap a persones amb problemes mínims de visió. La sensació extrema de sentir-se dins d’una pel·lícula atrau tant a grans com a nens. L’objectiu principal d’un film en tres dimensions és que l’espectador la percebi de la mateixa manera que el món real, […]

Hauries de ……..

Avui només vull dir-te que hi ha moltes coses que hauries de fer. Hauries d’estar compartint més amb les persones. Hauries d’estar prenent més classes. Hauries d’estar llegint el Zóhar molt més. Molt més.

Importància del fòsfor en l’alimentació.

El fòsfor (es representa amb la lletra “P” a la taula periòdica) el podem trobar en totes les cèl·lules i fluids de l’organisme, després del calci, el fòsfor és el segon mineral que abunda en el nostre cos on es troba present en una quantitat aproximada al 1% del pes corporal. D’aquesta quantitat el 85% […]

Avui, ara, en aquest precís moment, ……..

Molta gent busca reviure les emocions del passat en lloc de renovar el misteri del moment. Comparen la seva vida d’ara amb el que alguna vegada va ser.

Importància del calci en l’alimentació.

El calci és el mineral més abundant del cos humà, constitueix el 2% del pes corporal. El 99% es troba en l’esquelet, i el 1% restant està involucrat en funcions reguladores: conducció nerviosa, contracció muscular, coagulació de la sang i la permeabilitat de les membranes.

Mira les teves coses bones.

Hi ha un concepte kabbalístic que diu: una de les raons per les quals hi ha malediccions en la nostra vida és perquè no veiem les nostres benediccions.

Importància del potassi en l’alimentació.

L’organisme de una persona que pesa 70 quilos conté aproximadament 140 gr. de potassi (0,2% del pes del cos). El 90% és intercanviable i està localitzat a l’interior de les cèl·lules on la seva disposició és gairebé simètrica a la del sodi a l’altre costat de la membrana cel·lular.

El que no facis avui ja no ho podras tornar a fer, ¡fes-ho!

“Només existeixen dos dies a l’any en els quals res pot ser fet. Un es diu ahir i l’altre demà. Per tant, avui és el dia ideal per a estimar, creure, fer i, principalment, viure.”  Dalai Lama.

Importància del sodi en l’alimentació.

El sodi és un d’aquests elements en els que -al meu entendre, malauradament- el símbol químic té poc a veure amb el nom. En aquest cas el símbol és Na, provinent de la paraula llatina natrium, que significa natró, un nom antic del carbonat sòdic (Na 2 CO 3), compost, per cert, que també es […]

Entrena el cervell.

Recentment vaig descobrir un estudi interessant (en anglès) que explica una de les causes principals per les quals els éssers humans estem en la foscor. En resum, confirma que el cervell humà té problemes per calcular les conseqüències que no són immediates.

La ‘mala vida’ situa Espanya al capdavant del càncer de còlon.

“Spain is different’. Mentre a la resta dels nostres veïns europeus la taxa de càncer de còlon ha baixat significativament en l’últim mig segle, la malaltia s’ha convertit a Espanya en la segona causa de mort per càncer i els experts alerten d’un augment imparable. Un treball de la Universitat de Sevilla ha realitzat el […]

Dubte del dubte.

Qui ets tu, per a no viure a l’alçada del teu potencial?

Entrevista Ràdio Arenys.

→ CLICKA AQUÍ SI VOLS ESCOLTAR-LA ←

Moltes relacions son caòtiques.

La gran majoria dels matrimonis, les relacions i les societats estan basades en l’interès, no en l’amor, el que explica per què són tan caòtiques.