– Plum cake Oshawa.
Ingredients:
.- 3 tasses de flocs de civada.
.- ½ tassa de farina integral (faig servir d’espelta)
.- 2 tasses de suc de poma.
.- 9 cullerades d’oli d’oliva.
.- 4 pomes ratllades.
.- Un grapat de panses (les rento i remullo una mica abans).
.- Una mica de sal.
.- Una mica de canyella.
.- Sèsam per adornar.
.- 2 o 3 cullerades de Polenta o sèmola de blat de moro (opcional).
* Utilitzar millor tots els ingredients de cultiu ecològic.
Preparació:
Barrejar tots els ingredients en un bol. (amb la polenta queda una textura més de pa, segons gust posar-la o no)
Abocar la barreja en un motlle untat amb margarina vegetal, espolsar el sèsam per sobre i ficar-ho al forn (prèviament escalfat a uns 180ºC.) aproximadament 45 minuts. A la mitja hora es pot mirar, ja que el temps depèn de lo pla o profund que sigui el motlle, el millor és anar provant punxant amb un ganivet o escuradents quan surt net que no s´hi enganxa la pasta ja està acabat. Normalment és més bo un dia per l’altre o sigui reposat.