Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


– Plum cake Oshawa.

Ingredients:

.- 3 tasses de flocs de civada.

.- ½ tassa de farina integral (faig servir d’espelta)

.- 2 tasses de suc de poma.

.- 9 cullerades d’oli d’oliva.

.- 4 pomes ratllades.

.- Un grapat de panses (les rento i remullo una mica abans).

.- Una mica de sal.

.- Una mica de canyella.

.- Sèsam per adornar.

.- 2 o 3 cullerades de Polenta o sèmola de blat de moro (opcional).

* Utilitzar millor tots els ingredients de cultiu ecològic.

Preparació:

Barrejar tots els ingredients en un bol. (amb la polenta queda una textura més de pa, segons gust posar-la o no)

Abocar la barreja en un motlle untat amb margarina vegetal, espolsar el sèsam per sobre i ficar-ho al forn (prèviament escalfat a uns 180ºC.) aproximadament 45 minuts. A la mitja hora es pot mirar, ja que el temps depèn de lo pla o profund que sigui el motlle, el millor és anar provant punxant amb un ganivet o escuradents quan surt net que no s´hi enganxa la pasta ja està acabat. Normalment és més bo un dia per l’altre o sigui reposat.