Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Arxiu del mes març, 2009

Com ens intoxiquem:

Les toxines creen irritació i efectes nocius en el cos. La mala alimentació, la falta d’exercici, la pol·lució, els fàrmacs que tenen efectes secundaris i l’estrès, són els causants més comuns que aquestes augmentin.

Buscant el camí.

Sé que molta gent no té tot el dia per a dedicar-se a estudis i accions espirituals. Els deures ens reclamen, els comptes s’han de pagar i el ritme frenètic de la vida ens arrossega. I quan si tenim temps per a l’espiritualitat, sentim que ens hem allunyat massa del camí com per a continuar.

El profund silenci del homes.

Els problemes de pròstata són, encara avui en dia, un tema tabú per a molts homes, doncs sovint aquest òrgan s’equipara a la potència masculina. Un tractament precoç pot evitar l’evolució dels trastorns i l’aparició dels seus molestosos símptomes.

¡Transformem-nos!

Vàrem ser creats en aquest món per a donar-nos l’oportunitat de trencar i transformar la nostra naturalesa. Entrem operant únicament amb la perspectiva del desig de rebre només per a un mateix, i el nostre objectiu és convertir aquest desig en un de compartir, estimar i pensar primer en els altres.

Aliments Light:

Els que m’aneu seguint dia a dia i sou del meu pal, sabeu que aquestes porqueries ni les considero com aliments si no que tant sols les considero com lo que són: porqueries. Però com que al bloc hi entra gent, que ha començat fa poc a pensar en millorar la seva alimentació i encara […]

Com dormir millor.

La son és una cosa que ens afecta molt durant la resta del dia, per això és tan important fer el possible per dormir bé i facilitar el descans del cos i la ment durant la nit.

¡Impossible!

Algunes coses senzillament no són possibles. És impossible que la Llum i la foscor coexisteixin en el mateix espai. I és impossible per a una persona -l’ànima de la qual està plena d’alegria- experimentar qualsevol forma d’odi.

¿Què passa quan millorem la nostra alimentació?

Saber què passa al millorar la nostra nutrició és un bon al·licient per a entendre perquè val la pena cuidar la dieta i evitar el menjar porqueries i estimulants. Vols aprendre a cuidar la teva nutrició i abandonar tots els mals hàbits dietètics?

¡Observa!

La manera en que perceps la teva vida depèn de lo minuciosament que estàs disposat/da a observar-la.

04 La malaltia com a camí. L’ombra.

Primera part CONDICIONS TEÒRIQUES PER A LA COMPRENSIÓ DE LA MALALTIA I LA CURACIÓ I I I . L’OMBRA

Les verdures i hortalisses.

Generalitats, Amb el nom d’hortalisses o verdures es designa a les plantes herbàcies que tenen parts comestibles. El seu principal aport són les vitamines, els minerals, la fibra i l’aigua. No tenen pràcticament proteïnes ni lípids però sí certa quantitat de hidrats de carboni.

¡Realitza-les!

Les bones idees són a deu cèntims la dotzena. El que conta és realitzar-les.

¡Fes les paus!

Hi ha una força dins de nosaltres que desitja destruir tot el que és bo en les nostres vides.

Metabolisme i nutrició.

Laboratori d´intercanvi, Cada cèl·lula pot considerar-se una veritable “fàbrica molecular”, en elles es transformen materials i energia. Com transforma i utilitza cada cèl·lula els materials i l’energia que necessita per a viure? I d’on provenen aquests materials i l’energia?

¡Hem de ser millors!

Hi ha una dita que diu que és millor ser una persona malvada que sap que és malvada a ser una persona recta que sap que és recta.

Dones afectades per “Agreal” indemnitzades.

Uns laboratoris farmacèutics hauran d’indemnitzar 15 dones per els efectes d’un fàrmac per la menopausa.

Olis Essencials.

Els Olis Essencials són essències vegetals naturals, volàtils, obtingudes per destil·lació mitjançant arrossegament amb vapor de determinades parts de les plantes, com poden ser: flors, fulles, escorces, baies o arrels. Són coneguts i utilitzats per les seves propietats aromàtiques des de els albors de l’humanitat, i tenen innumerables virtuts que fan que s’utilitzin a la […]

Colesterol i alimentació:

Què és el colesterol? És un greix essencial per el nostre organisme, si està dintre dels paràmetres normals. El valor normal de colesterol total a la sang, per un adult en dejú, està entre 130 i 220 mg./dl. de sang.

Boomerang.

La teva consciència i els teus pensaments determinen el que ve a la teva vida. El que envies cap a fora és lo que et torna. Boomerang! Tots tenim pensaments negatius. No obstant això, està a les nostres mans no deixar que aquests pensaments ens dominin. Avui, nota on estan els teus pensaments.

Vegetarianisme.

Què és ser vegetarià? Els principis i les normes del vegetarianisme no només són considerades com la millor garantia de salut i alimentació equilibrada, si no també com una filosofia i una postura global del individu en vers la vida.