Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Arxiu del mes maig, 2009

La cervesa.

El seu consum moderat aporta gran quantitat de nutrients a la dieta i no afavoreix l’obesitat. La cervesa és una beguda alcohòlica l’abús de la qual implica conseqüències greus per a la salut.

Estima els altres com a tu mateix.

“Estima al altres com a tu mateix“.

El goji, la baia antioxidant de l’Himàlaia.

Malgrat els prometedors resultats sobre les propietats antioxidants del goji, són necessaris més estudis per determinar-ne exactament l’abast.

Repeticions.

Hi ha una dita en un llibre espiritual molt antic que diu:

Per què sense la carn?

Estimats amics vegetarians! Freqüentment escolto aquesta pregunta “Quins són els avantatges principals del vegetarianisme?”

Ego o ànima?

Com saps si estàs escoltant al teu ego o a la teva ànima?

La base moral del vegetarianisme.

Discurs de Gandhi en una reunió social organitzada per la Societat Vegetariana de Londres el 20 de novembre de 1931.

Directament proporcional.

Tot el que val la pena és difícil.

Alimentació Vegetariana, Activitat Física i Pràctica Esportiva.

Per què la dieta humana és un camp que suscita tantes preguntes pel que fa a l’activitat física? La raó més evident és que l’activitat física en general i la pràctica esportiva en particular, depèn directament de la qualitat i la quantitat d’aliments ingerits.

Atreveix-te a somiar.

La raó per la qual la gent no obté el que vol és perquè no s’atreveix a somiar.

La carn, un aliment o un tòxic?

Cada any es gasten milers de milions en publicitat per promoure el consum de carn i els seus derivats. Tots hem vist a aquests adolescents, amb cares rialleres, mossegat uns “perritos calientes” i famílies felices reunides al voltant d’una barbacoa.

Fer mèrits per saber escollir bé.

Com sabem què és el correcte a fer en una situació determinada?

La no ingestió d’animals.

De totes les raons que porten a una persona a no menjar carn animal, cap té arrels tan profundes en la història humana, mou amb més força les nostres emocions, ni crea més controvèrsia que l’argument ètic, és a dir, que és moralment incorrecte matar i menjar animals.

La teva missió.

Veus aquest solc dalt del teu llavi superior? Els kabbalistas expliquen que quan naixem hi ha un àngel que ens toca el llavi superior i provoca que ens oblidem de tot el que acordem.

Els consumidors de carn es fan, no neixen.

“Què bo que no m’agraden els espàrrecs,” diu una nena petita a la seva amiga. “Perquè si m’agradessin, hauria de menjar-los, i no els suporto!”

Compromís permanent.

Abans de baixar a aquest món físic, cadascun de nosaltres signa un compromís permanent per a ajudar a un cert nombre de persones.

Història del vegetarianisme.

L’origen de la dieta vegetariana i de la dietètica en general el podem situar en els albors dels grans moviments o sistemes ètic-religiosos i mèdics, en els quals apareix com a ritual de salut i de purificació.

Saber escoltar.

Quan els nostres éssers benvolguts i els nostres amics se’ns acosten amb els seus problemes, pensem que hem d’arreglar-los en el mateix moment.

El vegeterianisme, un problema de salut?

Fa molt temps que els líders religiosos, filòsofs i profetes s’oposaven al consum d’animals. I fa segles que aquestes religions, filosofies i maneres de pensar asseguren que el consum de carn és nociu per a la salut humana i impedeix el desenvolupament espiritual i físic.

Per què ho vaig fer?

Quantes vegades ens preguntem, “Per què ho vaig fer això?!”.