Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Arxiu del mes agost, 2011

¡Bones vacances a tothom!

El Mirall Còsmic.

La realitat és un mirall. Somriu-li al mirall i la imatge et somriurà de tornada. Maleeix al mirall i la imatge et maleirà de tornada. El Creador no infligeix càstig sobre tu ni et jutja. Són les teves pròpies accions que tornen a la teva vida com a reflexos que reboten del Mirall Còsmic.

Farmaciola bàsica de vacances.

Durant les vacances o en els viatges, és molt útil disposar en la nostra farmaciola d’alguns elements naturals per atendre trastorns comuns de la salut, -quan no és oportuna o imprescindible l’assistència als serveis mèdics d’urgència-. La Naturopatia pot proporcionar-nos en aquestes situacions remeis eficaços, barats, i de ràpida i senzilla aplicació. La posada en […]

Controla les llavors que plantes.

Si vols garantir que els fruits del teu treball siguin abundants i de la millor qualitat (en termes de felicitat, realització i èxit), llavors para esment a la qualitat de les llavors que sembres. Sembra llavors positives i plenes de certesa, i pots estar segur que el resultat seran arbres formosos i amb confiança.

Decàleg de la hidratació.

L’exercici, unit al progressiu augment de les temperatures que es produeix en aquesta època de l’any, fa que s’incrementin les pèrdues de líquids, especialment a través de la suor.

No et quedis res, comparteix-ho.

Qui ets tu per no viure a l’altura del teu potencial? 

Només la probabilitat estadística de que vas néixer hauria de ser suficient per ajudar-te a apreciar i valorar el que se t’ha donat, voler compartir-ho amb els altres i treure-li el màxim de profit. 

Avui, experimenta la màgia de que ets tu, i confia […]

Els perills del potenciador de sabor més utilitzat: El Glutamat Monosòdic (E-621).

Ha arribat el moment que també la indústria alimentària faci front a les responsabilitats de la mateixa manera que les indústries tabaqueres, farmacèutiques, elèctriques i de telefonia. I anem a començar denunciant l’ús i abús d’un “potenciador del sabor” com el glutamat monosòdic (E-621), present en gairebé totes les bosses de “porqueries” que encanten als […]

Dos pensaments prohibits.

Hi ha dos pensaments que una persona decidida a evolucionar ha d’abandonar: ¡Mai ho aconseguiré! i ¡Ja ho he aconseguit!.