Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Arxiu del mes novembre, 2010

L’esmorzar.

Clicka sobre la imatge i escoltaràs l’arxiu de veu.

Victoriosos.

Part de l’estratègia del Satàn és fer-nos sentir com si haguéssim fracassat.

L’equilibri Àcid/Alcalí, és una clau bàsica per a la salut.

L’equilibri àcid-alcalí del cos és crític per a una bona salut. No es pot pensar seriosament en individualitzar una dieta sense considerar els seus efectes sobre el pH en el cos de la persona. Estem constantment generant deixalles àcides del metabolisme que han de ser neutralitzades o excretades d’alguna manera perquè la vida sigui possible. […]

Missatges del Creador.

Cada criatura, en néixer, ens porta el missatge de que El Creador encara no perd l’esperança en els homes.

Un bolet -La Cabellera de lleó-, alternativa natural per la Esclerosi Múltiple.

L’Esclerosi Múltiple (EM) és una malaltia que es caracteritza per la presència de lesions desmielinitzants disseminades per tot el sistema nerviós central; existeixen diverses formes de manifestació i la intensitat és variable segons els casos.

Si caus, aixeca’t, espolsa’t i sobretot aprèn.

Un nen aprèn a caminar caient i aixecant-se novament. Això comparat amb tota una vida de caminar, el període d’ensopegar-se contínuament és relativament curt.

Mastàlgia, pits adolorits.

Prop del 60% de les dones tenen, en algun moment de la seva vida, mal de mames. Però el que facin mal les mames no implica necessàriament que hi hagi algun trastorn mamari.

Enfoca els teus hàbits i discrima’ls.

Si comets un error la primera vegada, no estiguis preocupat/da per això. Preocupa’t si ho repeteixes una segona vegada.

Algues, les verdures del mar.

Clicka sobre la imatge i escoltaràs l’arxiu de veu.

Hem de vèncer a la por.

La por és un recordatori que hi ha treball per fer.

Funcions i atencions del pàncrees.

El pàncrees és una glàndula localitzada darrere de l’estómac i per davant de la columna. Produeix sucs que ajuden a descompondre els aliments i hormones que ajuden a controlar els nivells de sucre en la sang.

Què t’està frenant?

En el fons dels nostres cors, tots sabem on anem malament en el nostre creixement espiritual.

Els problemes del soroll.

La contaminació acústica és una cosa amb el que breguem dia a dia. Conviure diàriament amb sorolls no només pot tenir conseqüències irreversibles en les estructures de l’oïda i provocar sordesa, sinó que augmenta considerablement el risc de patir un accident vascular, altera el son i dispara els nivells d’estrès, produint fins i tot falta […]

¡¡Massa ocupats!!

Alguns de nosaltres tenim la sensació de que hem d’estar ocupats per sentir-nos bé amb nosaltres mateixos. No volem estar sols perquè llavors hem de bregar amb els assumptes.

Pesticides en els aliments: situació actual.

Els pesticides són substàncies químiques utilitzades en la lluita contra els paràsits animals o vegetals nocius per als cultius i que s’utilitzen per aconseguir uns millors rendiments. Els principals pesticides són els herbicides, els fungicides i els insecticides.

¡Deixa’t anar!

En la superfície, una persona controladora sembla ser segura i audaç. Però sota la superfície hi resideix un individu molt temorós, una persona que té tanta por de deixar anar els dominis, que ell o ella farà qualsevol cosa per mantenir-los fermament al seu abast.

Enlentiment de visualització.

Com segurament heu notat, fa uns dies que el bloc es carrega molt lent. Hi ha algun problema tècnic que el meu company Joan Rosell està intentant resoldre. Perdoneu les molèsties.

Existeix la veritat en dietètica?

Clicka sobre la imatge i escoltaràs l’arxiu de veu.

Tries bé?

El món està preparat estratègicament perquè cada persona i cada situació en la nostra vida ens presentin aquesta elecció: podem entrar en un camp de mines o en un camp de flors.