Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Arxiu del mes juny, 2010

El fetus ve de natges, ajuda’l a girar-se.

Una tècnica de la medicina xinesa tradicional, variant de l’acupuntura com és la moxibustió o moxi-teràpia, pot ajudar el nadó a girar-se i col·locar-se cap per vall per el part, si ve de natges.

No ho sentis, arregla-ho.

Per què sempre esperem a dir “ho sento” fins que és massa tard?

Màfia farmacèutica, la veritat sempre sura.

El Dr. John Virapen va treballar durant 35 anys de la seva vida en la indústria farmacèutica i ara fora del negoci brut es va decidir a parlar, a explicar-nos la veritat que s’amaga darrere d’aquesta veritable màfia.

¡Més amor!

Això és el que el món necessita ara. No deixis que passi el dia sense que li diguis a algú que l’estimes.

Néixer per cesària o via vaginal té implicacions en la salut del nadó.

Néixer per cesària o mitjançant part vaginal pot influir en les primeres bacteris que tenen contacte amb l’organisme d’un nadó, segons una curiosa investigació que acaba de publicar la revista “Proceedings of the National Academy of Sciences” (PNAS, segons les seves sigles en anglès).

Realment, què tenim?

Un Home només té allò que no pot perdre en un naufragi.

Avís als navegants.

Per qüestions pràctiques, d’optimització de la gestió, de rendiment i d’eficàcia, passaré a publicar dos dies a la setmana: el dimarts i el dijous. Per la meva part aniré menys col·lapsat, i per el que fa a la vostra evitarem saturació de informació. Gràcies.

Fumadors/es i càncer de pulmó.

La majoria dels càncers de pulmó està relacionada amb el consum de tabac: al voltant del 90% dels casos els malalts són fumadors o ho van ser en el passat. Hi ha una relació dosi-resposta, és a dir que el risc de contraure un tumor maligne pulmonar és més gran com més quantitat de cigarretes […]

La comoditat no porta enlloc.

Qui busqui una vida sense problemes i s’assegui a esperar alguna cosa més còmode, mai la trobarà.

Connexió entre càncer de mama i sostenidors.

Si no vas cremar el teu sostenidor durant l’època dels “Hipies” [quan es va fer als EUA com a acte de revolta], l’hauries de guardar ara. “Els sostenidors poden provocar el càncer de mama. Així és la realitat, ni més ni menys. Segons l’investigador mèdic Syd Singer”.

No siguis reactiu ni impulsiu, sigues proactiu.

Quan reaccionem davant alguna cosa, estem connectant-nos amb la nostra naturalesa animal. Per tots és sabut, els animals no són capaços d’accedir a aquesta fracció de segon abans de respondre.

Caspa i alimentació.

La caspa és indesitjada i molesta, s’estima que gairebé tots els adults la patiran en algun moment de la seva vida. Quan la caspa es torna crònica és a dir el cuir cabellut està irritat o pica molt i res del què es fa provoca una millora cal anar al terapeuta.

¡És així de senzill!

Què diu la Kabbalah sobre la depressió?” La Depressió és, senzillament, una manca de Llum.

¡Hem assolit les 80.000 visites!

Ajudes per a l’ansietat.

Tots, en un moment donat de les nostres vides, hem sentit ansietat. No obstant i això, quan l’ansietat es converteix en una sensació difusa i indeterminada d’angoixa o por que no té proporció amb la possible amenaça que el provoca o sorgeix el desig de fugir sense saber quin és el veritable perill, requereix d’especial […]

Quina feina et toca fer en aquesta vida?

Vols saber sobre les teves vides passades?

“Premi del consumidor alemany a la mentida publicitària més insolent”

Foodwatch, organització alemanya de protecció al consumidor, va denunciar que Danone fa publicitat enganyosa del seu producte Actimel.

Ofereix amabilitat.

Les persones difícils són les que més necessiten amor. Sigues amable amb una persona “no amable” el dia d’avui

Neix l’EcoMercat de l’Adenc.

Clickeu  a sobre de la imatge per anar-hi. En la línia d’avançar en propostes que contribueixin a teixir xarxes de complicitat per transformar els models de consum dominants, l’ADENC amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya ha creat el web d’intercanvi de productes de segona mà.

Com mantenir-se fresc sense aire condicionat.

La idea d’estar tot l’estiu sense aire condicionat posa els cabells de punta a molta gent. Abans de la seva invenció, es sobrevivia a les temperatures estiuenques sense la brisa fresca d’una unitat de refrigeració d’aire … i nosaltres també podem fer-ho.