Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Arxiu del mes febrer, 2010

Menjar millor per envellir millor.

Els bons hàbits nutricionals mai envelleixen. És important mantenir una dieta que inclogui una varietat d’aliments per obtenir els nutrients necessaris durant la tercera edat. Alimentar-se bé ajudarà a mantenir-se fort i permetrà que el cos tingui millors defenses per combatre les malalties.

L’esforç és el que val.

Com més desafiaments enfrontis a la vida, més evolucionat espiritualment seràs quan els superis.

El miso.

Procedeix d’Orient, té un fort gust salat i pateix un llarg procés de fermentació. Es diu miso i el seu ingredient base és la soja, una llegum amb una llarga llista de qualitats en el seu haver. Però el miso en si mateix té virtuts pròpies que li permeten alleujar trastorns estomacals, donar vitalitat a […]

Perquè prenguem consciència, de la immensitat de l’Univers.

Hi ha persones que pensen que són importants i imprescindibles veritat? No sé si després de veure aquest video seguiran pensant el mateix. Mereix la pena veure el que som i la importància que tenim en l’Univers. POSEU LA PANTALLA COMPLETA. ÉS UNA MERAVELLA

Discussions entre familiars i entre amistats.

Per què hi ha tanta tensió entre la família i entre els amics?

Un bolet molt interessant: El Shitake.

Els fongs Shitake són una delicadesa tradicional al Japó, Corea i Xina, apreciats tant pel seu sabor com pels seus beneficis sobre la salut.

Caminant per la vida.

Un nen aprèn a caminar caient i aixecant-se altra vegada. En comparança a una vida caminant, aquest període d’ensopegades contínues és relativament curt.

Un dels mals més freqüens: el mal d’esquena.

Gairebé deu milions d’espanyols majors de 16 anys pateixen lumbago o dolor cervical de forma habitual. Una xifra, tal com destaquen els reumatòlegs, molt preocupant que podria rebaixar-se seguint una sèrie de senzilles recomanacions en el dia a dia.

Tu pots inclinar la balança.

Totes les accions negatives i positives que es fan en el món, són plomes en una balança còsmica. Quan estem bregant amb tal nivell de precisió, al mesurar comencem a entendre l’impacte que podem causar.

Insomni i alimentació.

“Digues el que menges i et diré com dorms”. Hi ha estudis que demostren que la cura del insomni, en forma natural, és molt més convenient que les pastilles per dormir. ¿No creus que potser estiguis posant massa químics en el teu cos? És hora de canviar els teus hàbits alimentaris i sorprendre’t amb els […]

Beneir o maleir?

Hi ha una història d’un savi a qui se li va demanar en una ocasió que maleís a un altre home. Li van dir que l’individu en qüestió era un malvat i volia fer mal a tot el qual se travessés en el seu camí.

El musli, un aliment carregat de nutrients.

En l’alimentació diària és convenient incloure-hi tot tipus d’aliments, però alguns d’ells com les fruites i els cereals són imprescindibles, sobre tot en els esmorzars.

Els nostres fills en acusaran (trailer).

COM ÉS QUE AQUÍ NINGÚ S’ATREVEIX A DIR ¡¡PROU!!?

Somia, mou-te, exposa’t

La raó per la qual de vegades ens sentim estancats és que ¡¡volem tan poc!!.

¡¡Hem assolit les 50.000 visites!!

TOTS VIVIM TANCATS EN CEL·LES D’UNA PRESÓ. PERÒ ALGUNS DE NOSALTRES SOM AFORTUNATS, LES NOSTRES CEL·LES TENEN FINESTRES.

Els naturòpates fem que la Seguretat Social s’estalvii molts diners.

Segons FENACO, els Serveis de Naturopatía fem estalviar més de 300 milions d’euros anuals al sistema públic de sanitat. Per tant demana un reconeixement de la nostra labor socio-sanitària per llei.

Distribució de la riquesa.

“Tot lo que es menja sense necessitat es roba de l’estómac dels pobres” Mahatma Gandhi

Contaminació atmosfèrica i salut.

Les artèries de les persones que viuen a 100 metres o menys d’una autopista, carretera o carrer molt transitat es deterioren el doble, segons un estudi. És la primera vegada que es quantifica la relació entre contaminació atmosfèrica i pèrdua de salut

Tot té un perquè.

L’error més gran que cometem és creure que hi ha errors. O accidents. O atzar.

Pautes dietètiques per a xicotes d’uns quince anys.

L’actuació preventiva s’ha de centrar en l’educació des de la infància, fomentant hàbits de vida saludables, una alimentació adequada, declarar la guerra al sedentarisme o acabar amb costums desaconsellables com el fast food, el tabac o el consum d’alcohol …