Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Els naturòpates fem que la Seguretat Social s’estalvii molts diners.

Segons FENACO, els Serveis de Naturopatía fem estalviar més de 300 milions d’euros anuals al sistema públic de sanitat. Per tant demana un reconeixement de la nostra labor socio-sanitària per llei.

Aquest estalvi suposa un alleugeriment en el cost de la prestació farmacèutica, ja que les persones que acudeixen als Serveis de Naturopatia, que són centres privats, no recorren a les prestacions de la recepta de la Seguretat Social. El sistema sanitari públic pateix “una falta de recursos econòmics” i ho demostra “l’etern problema de les cues d’espera”. Això comporta que la despesa augmenti de manera “imparable” any rere any, pel que recórrer als Serveis de Naturopatía no solament suposa un benefici per al ciutadà sinó també per a l’Administració; per tant la col·laboració exigida en aquesta matèria és fonamental i bàsica per a una millora en l’atenció a la salut dels ciutadans que desitgin fer-ho amb Mètodes Naturals i Procediments de Salut, amb la menor despesa possible per al ciutadà per a això posar en marxa desgravacions fiscals i altres mesures facilitaria encara més l’accés als Serveis de Naturopatía.

Així doncs des de l’Organització Col·legial Naturopàtica FENACO, exigim el reconeixement de la nostra labor socio-sanitària per Llei, amb validesa a tota Espanya i dintre del marc de les Ciències de la Salut; ja que la Naturopatía no és un mètode alternatiu ni una teràpia natural, és una ciència, una Ciència de la Salut amb la seva ontologia, epistemologia, metodologia, tecnologia i praxiología.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web