Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Catedràtics de Salut Pública demanen una moratòria en l’aplicació de la vacuna contra el virus del papil·loma.

vacuna_papiloma

Consideren necessari realitzar un seguiment dels efectes del fàrmac. ¡¡¡A bona hora!!!  Quan ja hi han hagut desgràcies.

Catedràtics de Salut Pública de diferents universitats espanyoles han signat un manifest en el qual demanen al Ministeri de Sanitat i Consum i a les Conselleries de Salut de les comunitats autònomes una moratòria en l’aplicació de la vacuna contra el virus del papil·loma humà, després dels recents casos de reaccions adverses.

Aquest manifest, impulsat pel centre d’Anàlisi i Programes Sanitaris (CAPS), una associació científica sense ànim de lucre que aglutina a experts en salut, assenyala que és necessari realitzar un seguiment dels efectes del fàrmac que s’han registrat i obrir un debat transparent i rigorós sobre aquesta qüestió.

El text es pregunta per què s’ha donat llum verda a la inclusió en el calendari de vacunacions, a càrrec del sistema sanitari públic, de la vacuna contra el virus del papil·loma humà quan hi ha “dubtes més que raonables sobre la seva eventual capacitat i eficiència per a prevenir un nombre sanitàriament rellevant de morts per càncer de cérvix en dones espanyoles, comparat amb les actuals pràctiques preventives”.

Adverteix que els assajos sobre la vacuna no han pogut veure el seu efecte en la prevenció del càncer de coll d’úter, “ja que aquest triga molt en desenvolupar-se”. En aquest sentit, assegura que “hi ha possibilitats reals, comprovades, de tallar el procés abans que el càncer es desenvolupi, tant mitjançant la immunitat natural com amb el filtrat de lesions precanceroses i el seu tractament”.

A més, el manifest indica que la vacuna no és efectiva contra tots els serotips cancerigens, i que Espanya és un país amb baixa incidència de càncer de cèrvix. “Per tot això, és probable que en el nostre país el nombre de càncers previnguts no sigui molt gran”.

Consumer Eroski

COM MOLTES ALTRES VEGADES, LA DONA HA SIGUT UTILITZADA MITJANÇANT LA POR PERQUÈ LES MULTINACIONALS FARMACÈUTIQUES AMB CONNIVÈNCIA AMB EL SISTEMA SANITARI PÚBLIC, FACIN NEGOCIS MULTIMILIONARIS EN ELS QUE TOTES DUES CORPORACIONS S’ENRIQUEIXIN A COSTA DE LA IGNORÀNCIA I DE LA SALUT DEL POBLE.

¡¡¡ÉS MOLT TRIST, PERÒ ÉS AIXÍ!!!

gardasil

3 comentaris per a

Catedràtics de Salut Pública demanen una moratòria en l’aplicació de la vacuna contra el virus del papil·loma.

 • VICKY MARTINEZ |

  ES LAMENTABLE QUE LA SALUD DE LES PERSONES ESTIGUI EN MANS DE QUI SOLS PENSEN A FER DINERS

 • Albert Useleti |

  Soc pare de una noia de 15 anys i ara hauria de posar-se la segona dosi d’aquesta maleïda vacuna. Dic maleïda per que devant els aconteixements de les nenes de Valencia i la poca informacio que rebem del Ministerio de Salidad de Espanya i de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat de Catalunya, no tinc clar si estic protegint la meva filla o senzillament estic preparnt-li un llit a la UCI de un Hospital.
  Per altra banda , Catedràtics de Salut demanen al Govern una moratoria en l’aplicació d’aquesta vacuna.
  Crec que una vacuna s’ha de posar a l’abast dels ciutadans amb plenes garanties d’exit deixant de banda els interessos comercials y de marketing d’aquestas multinacionals farmaceutiques sense escrupols que només pensen a fer diners .
  Vull donar tot el meu suport als pares de les nenes de Valencia ja que m’imagino els moments d’angoixa que estara patint. Estic segur que els metges que les estàn tractan faràn tot el que estigui a les seves mans per que aquestes nenes tornin a fer vida normal i també m’agradaria veure els responsables del patiment d’elles i del seus pares, en mans de la justicia.
  Salutacions d’un pare molt amoïnat
  Abert Useleti
  DNI 37695678N

 • Angel Perera |

  Bon dia Albert,
  No cal que et digui que estic completament d’acord amb tu, el poder i les multinacionals (que són el mateix) juguen impunement amb la salut i amb la por de les persones amb fins purament crematístics.
  Per tenir més informació sobre el tema i per tant més criteri, comprat la revista Discovery Salud d’aquest mes (Nº 114) on parlen d’aquest tema.
  No sé si la coneixes (la revista), però jo la tinc com a referència amb molts aspectes, doncs és seriosa i diu les coses tal com les ha de dir.
  Espero que et serveixi per poder desidir amb més propietat.
  Salutacions,

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web