Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Missatgers disfressats:

Què passaria si veiessis a aquestes persones que et fan alterar com a persones que són aquí per ajudar-te a créixer? Què passaria si truquessin a la porta i diguessin: “Escolta, he estat enviat fins aquí com a missatger per a recordar-te que has treballar amb la teva ira, la teva impaciència, la teva intolerància, etc. Així que faré alguna cosa per alterar-te i d’aquesta manera puguis tenir una oportunitat per triar”.

Ja és hora de  que comencem a reconèixer a totes les persones com a missatgers de la Llum. So ho consideres així et sorprendràs del canvi de la teva actitud envers la vida.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web