Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Responsabilitat espiritual:

Un dels més grans principis espiritual és: Mai, i això vol dir mai, culpis a altres persones o esdeveniments externs de les coses que et passin o de les coses que facis

Si el Creador està en totes les coses, llavors hem d’acceptar que totes les coses en les nostres vides vénen del Creador. Si algú ens fa una cosa dolenta, tenim l’habilitat per utilitzar això per ajudar-nos a créixer.

Si has actuat d’una manera que no devies, has sigut tu el que has actuat. Pot ser que algú altre t’hagi empés a fer alguna cosa de la que et pots penedir, però realment has estat tu el que ho ha fet.

La veritat és que sempre hi haurà algú a qui culpar i algunes vegades potser estiguem en el correcte en pensar que és culpa d’aquest algú. Però vols estar en lo correcte o vols ser feliç?

En l’instant en què assumeixes la responsabilitat espiritual a la teva vida a tots els nivells, deixes de ser la víctima. Et tornes un cocreador i et connectes amb la Llum. És d’aquesta manera com emulem a la Llum i ens tornem com Déu.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web