Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Paciència, compromís i desig.

El treball espiritual no es percep en un dia, en una setmana, en un mes. Però eventualment si profunditzes, i mires cap a enrere i dius: Uaaaau! Realment he canviat.

Hi ha una història d’un dels més grans savis de la Càbala, Akivá, qui a l’edat de quaranta anys era un de les persones més negatives que hi havien, fins al dia en que es va enamorar d’una dona que era molt espiritual. Però ell va pensar: “No puc canviar, així que mai seré prou digne per a ella”. A pesar de que gaudien del seu temps junts, ell estava convençut de que no hi havia esperança.
Un dia caminaven per la llera d’un riu i van veure un petit rierol travessant un gran pedrot. Ella va dir: “Veus això? Penses que l’orifici en aquest pedrot, que permet que el rierol passi, s’ha fet en un dia, una setmana, o fins i tot en un mes? No, s’ha anat fent mica en mica, any rere any, fins que eventualment es va crear l’orifici que li va permetre a l’aigua passar”.
Avui, recorda les tres claus necessàries per penetrar qualsevol pedrot que bloqueja la teva realització: paciència, compromís i desig. Mentre estiguis disposat a portar aquestes qualitats al teu procés espiritual diari, podràs travessar-ho tot; tard o d’hora.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web