Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Compartir:

Comparteixes amb gent que no t’agrada amb la mateixa passió que amb aquells a els qui estimes? Si vols romandre connectat/da a l’Arbre de la Vida, has de preocupar-te de l’energia de compartir, punt.
“Una espelma il·lumina al seu voltant de la mateixa manera, sense importar-li si està envoltada per llum o per foscor. Nosaltres hem de comportar-nos de la mateixa manera, propagant Llum sense importar-nos el comportament d’aquells al nostre al voltant”.
Un exercici per avui és buscar persones amb les quals no desitges compartir; algú amb qui estàs molest/a o no t’agrada o a qui menysprees o el que sigui. Ves en contra de la necessitat d’anar-te’n. En el seu lloc, dóna’ls alguna cosa que ells necessiten en el moment, ja sigui comprensió, un somriure, una disculpa, etc. Però no ho facis únicament repassant la llista, realment sent-ho endins. Aquesta és l’única manera de que sigui real, i l’única manera en què la teva connexió amb el Creador serà genuïna.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web