Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Acostuma’t a fer sempre una mica més ………

Quan sentis que ja has compartit prou, comparteix una mica més. Quan sentis que ja has treballat prou, queda’t uns 30 minuts extra i comença el treball que necessita ser fet demà. Quan donis, dóna una mica més del que havies pensat. Quan estimis, estima encara una mica més.

Al nostre Ego no li agrada prendre mesures extres. Quan sentis que vols aturar-te, renunciar o fins i tot escapar-te, aquest és el moment en què necessites reunir més força, ¡perquè hi ha molta més Llum per ser rebuda en aquest instant!

No tinguis por d’anar a dormir una mica exhaust/a aquesta nit. Potser et sentis cansat/da, però et sentiràs immensament més victoriós/a.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web