Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


La Llum sempre hi és ………

És difícil recordar que la Llum està sempre amb nosaltres. És fàcil ser-ne conscients durant els bons temps, però en els moments que semblen foscos o difícils, podem oblidar que la Llum continua sent-hi.

Considera una situació en què un home perd el seu vol. Segurament estigui furiós perquè té tantes coses a fer en el seu lloc de destinació i a més molts depenen d’ell que ……. Però no té idea de que la seva ànima bessona està asseguda al seu davant mentre espera, desesperat per obtenir un seient en un altre vol.

Ara, si s’enfureix o es deprimeix, si es manté enfadat en una situació que ell veu com horrible, pot consumir-se tant que quasi segur mai es doni compte de la dona asseguda enfront seu.

Si en lloc d’això, decideix ser pro-actiu i buscar la Llum en aquesta situació, si es rendeix als fets recordant confiar i apreciar el treball que la Llum està fent al seu favor, potser decideixi començar una conversa agradable amb la dona del davant.

Són de fet en moments com aquest, moments que són realment caòtics o d’angoixa per a nosaltres, on estan amagades les nostres més grans benediccions. Quan escollim no ser re-actius i tenir certesa en l’ordre de l’univers, podem descobrir la veritable raó del per què està succeint tot.

Un savi Cabalista sempre els hi deia als seus deixebles: “Això també és per lo millor”, sense importar el que estigués succeint. El Creador vol només el que és millor per a nosaltres. Sempre.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web