Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Si et connectes, et guiaran …….

Tot pot canviar. Tot el que has de fer és connectar-te amb el regne del 99 per cent (el món espiritual). Podem anar de no tenir diners a crear abundància. Podem escollir tenir relacions de qualitat on una vegada vam estar aïllats i solitaris. Podem tenir salut física en comptes de les malalties i dolències que castigaren abans al nostre cos. El nostre treball és connectar-nos a aquest potencial a través de la consciència, canviant la nostra naturalesa i llavors fer que els miracles es manifestin.

Pensa en algun aspecte específic de la teva vida on realment necessites claredat. Compromet-te escrivint-ho. La teva missió és obtenir claredat, en aquest assumpte, del regne del 99 per cent, que no està corrupte per l’intel·lecte, les opinions i els records.
Estigues a l’aguait de les respostes. Busca els senyals. Perquè seràs guiat. Recorda, una llum no s’encén en una cambra fosca tret que hi hagi un desig en la persona d’encendre-la accionant l’interruptor. De la mateixa manera, quan demanem claredat del 99 per cent, la llei de causa i efecte ens diu que sempre obtindrem la nostra resposta. Només necessitem escoltar en forma diligent.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web