Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Parlar menys!!!

Silenci

Una de les claus per connectar amb l’univers espiritual és no parlar gaire. Sona molt i molt simple, però és també molt i molt lògic. Com més parlem, més inconscients ens tornem del que s’està dient i de tot el que passa al nostre voltant. Ens desconnectem completament de la pel·lícula.

Per cert, això no només s’aplica per quan parlem en veu alta, ¡Sinó també per quan parlem dins el nostre cap! Molts de nosaltres podem estar callats a l’exterior, però passem tot el dia parlant-nos a nosaltres mateixos dins els nostres caps.

Mentre més ocupats estem parlant, ja sigui en veu alta o senzillament dins nostre, menys podem estar presents veritablement per als altres. Menys parlar, menys pensar, i més escoltar i estar a l’aguait!!!

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web