Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Ser-hi:

Ser-hi

Ser-hi per les persones significa estar completament presents per a ells: de forma física, mental, espiritual i emocional. Algunes vegades pretenem ser-hi, però en les nostres ments podem estar pensant en totes les coses que hem de fer.

Aquest és un gran desafiament per a tothom. Podem escriure un missatge de text a cinc persones i preparar un correu electrònic mentre intentem veure una pel·lícula amb la parella, i ella ens diu: “No pots estar realment present mentre fas tot això al mateix temps”. Per més que li diguem que sí i que és possible, la veritat és que sabem que no es pot i no és possible. Si realment volem compartir, no podem estar embolicats en altres coses!!!

1 comentari per a

Ser-hi:

  • Marta |

    Totalment d’acord! Molt bona la imatge!!!

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web