Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Però, què estem fent?

Què estem fent?

<<Clica a sobre la imatge per anar al contingut>>

1 comentari per a

Però, què estem fent?

  • Cristina Caba |

    Crec que pràcticament tothom n’és conscient de com funciona això i de què aquest ritme de consum és totalment insà. Però igual que va passar amb l’holocaust, que tothom sabia el que estava passant als camps de concentració però ningú ho denunciava i es feia veure com si no… doncs això igual… jo diria que és un problema de mandra de intentar ser una mica coherent! És també l’actitud de l’ovella: com que tothom ho fa… sembla que el mal és menor. És un problema també de coratge individual: atrevir-nos a dir que prou i actuar en conseqüència… no és fàcil!

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web