Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Ànima/Cos.

cos-anima

La majoria de nosaltres pensa que som éssers físics buscant una experiència espiritual mentre que en veritat, és al revés. L’ànima es col·loca aquest vestit simplement amb el propòsit d’arribar a una correcció que no podria arribar-hi en els mons superiors.

mirall

Aquest bell, gros, deformat, en forma de rellotge de sorra, suau, sexy, lleig, cos que veus en el mirall -tots veiem coses diferents- és simplement el mitjà per a una fi. “En la majoria de les persones, l’ànima alimenta al cos i el manté viu, però en una persona justa és al revés: El cos es torna esclau de l’ànima; el cos cancel·la la seva consciència i està ocupat servint a l’ànima.” – Rav Berg

Avui, viu de la teva ànima. Mentre el teu dia avança, pensa en com les teves accions poden beneficiar almenys a una o dues persones. Posa a la teva ànima en el seient del conductor i permet que el teu cos l’acompanyi. Fes això i tindràs màgia en el teu dia.

anima-cos

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web