Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


¡Bones Festes i Millor Any Nou!

cagatio

Bé companys, s’acaba l’any amb totes les coses bones i no tan bones que ens han passat. No hem d’oblidar, que no hi ha res que passi perquè si, tot te un motiu o altre. Hem de pensar que el present és conseqüència del passat i el futur és conseqüència del present. Per tant abans de fer servir aquest bé tan apreciat que tenim que es diu “lliure albir“, o sigui abans de decidir cap a on tirem, hem de pensar que lo que decidim en aquest precís moment ens repercutirà d’alguna manera o altre més endavant, al igual que ens està repercutint ara lo que vàrem decidir amb anterioritat.

Assimilat això, dir que solament hem d’utilitzar el 2.008 com a lliçó per el 2.009, aquest és un bon exercici per aprendre i per evolucionar. Aquestes dues tasques (aprendre i evolucionar) són el verdader motiu per el qual som en aquest preciós planeta Terra, no dubteu de que hi venim concretament per això i no pas per treballar com a negres per fer molts diners o per fer mèrits i aconseguir un lloc amb més poder, o …………

¡QUE EL TIÓ US CAGUI MOLTES COSES!

2 comentaris per a

¡Bones Festes i Millor Any Nou!

  • Joan Rosell |

    Bon any company. Que el camí que comences a la xarxa t’ompli d’alegries i satisfaccions.

  • Angel Perera |

    Igualment Joan, encara que tard però val més tard que mai. ja veus el lloc comença a funcionar, d’il·lusió i ganes n’hi han.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web