Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


S’ha de predicar amb l’exemple o no predicar.

Gandhi

Hi havia una vegada una dona que tenia el seu fill menor diabètic, i aquest no només era fanàtic del sucre, sinó també fanàtic d’en Gandhi.

Gandhi 01

La mare va decidir buscar la saviesa de Gandhi. Ella i el seu fill van viatjar amb tren durant tres dies per a buscar el consell del cèlebre capdavanter espiritual.

Quan van arribar on Gandhi, van esperar en fila durant hores fins que finalment se’ls va convidar a parlar amb ell.

Una vegada la mare va haver explicat la història, Gandhi li va respondre, “per favor torna d’aquí 30 dies.”

En comptes de viatjar d’un costat a un altre del país, la dona i el seu fill van trobar hospedaje temporal, i ella va agafar el treball de rentar plats en un restaurant local per pagar-se l’estada.

Després de 30 dies, van tornar on Gandhi, buscant el seu consell una vegada més. Aquesta vegada Ghandi es va posar dempeus, va prendre al nen per l’espatlla, i va dir “Fill meu, has de parar de mejar sucre.”

La mare estava furiosa. “Amb tot el respecte, hem viatjat una gran distància per a buscar el teu consell, i això és tot el que tens per a dir-nos?”

Al que Gandhi li va respondre: “Senyora, no podia demanar-li al seu fill que fes una cosa que jo mateix no podia fer. Només ahir em va ser possible treure per complet el sucre de la meva dieta.”

La lliçó d’avui és fàcil de veure: No podem esperar que uns altres facin el que nosaltres no som capaços de fer!

Gandhi 02

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web