Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Torna a mirar altre vegada.

descalços

Hi ha una història de dos venedors de sabates.

baixant de l'avió

Ambdós viatgen a un país del tercer món i un d’ells truca a la seva esposa tot just aterren “Estimada, torno a casa. No hi ha esperança en aquest lloc. Ningú porta sabates, així que no hi ha a qui vendre-li”. I se’n torna a casa seva en el següent vol.

L’altre venedor truca a la seva esposa, “Amor meu, no em creuràs el que hi trobat aquí. Hi ha una gran oportunitat. Ningú porta sabates! Puc vendre-li a tot el país”. Ell acaba venent milers i milers de sabates.

Avui, mira altra vegada on abans no vas pensar que hi hagués una oportunitat.

avarques

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web