Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Declaració universal de resistència a les vacunacions obligatòries.

antivacunació

Recollida de firmes moviment antivacunes.

DECLARACIÓ UNIVERSAL DE RESISTÈNCIA A LES VACUNACIONS OBLIGATÒRIES

Clicka sobre la imatge i signa.

1 comentari per a

Declaració universal de resistència a les vacunacions obligatòries.

  • Albert |

    Espero que la recollida de firmes que s’està portant a terme, serveixi per anular la possible obligatorietat de vacunes innecessàries, i que com molts sabeu, podríen afectar la salut de tots nosaltres. Sense anar massa lluny,tota la alarma que han creat les grans industries farmaceútiques respecte la grip “A”, la qual s’ha demostrat que es menys letal que la grip estacional de cada any,i que no deixa de ser una grip, no ha estat més que un altre mega-virus fictici per tal de posar a les persones contra la paret, fent-nos creure que es una grip tan letal que si no ens vacunem acabarem a l’altre barri.
    Aquesta vacunació, no seria més que un altre motiu per rentabilitzar tota la indústria farmacéutica i grans laboratoris que solsament pretenen posar a treballar les 24h del dia tota la maquinària per tal de poder engrandir les seves comptes.
    Així doncs, i fent referència a la grip A, sapigueu que la vacunació no és necessària i que per contra, podria produir problemes de mobilitat, afectar a certs òrgans vitals i fins i tot produir la mort. Amb la vacuna estacional n’hi més que suficient. Deixem d’enriquir a les indústries i que vegin que ens adonem de la seva manipulació.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web