Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Surt de la comoditat i connecta’t a la Llum.

Estem composats de dues facetes: l’espiritual i la física. L’espiritual és la meva ànima. La física és el meu cos, el meu ego, el meu intel·lecte i tot el que se’ls relacioni. Aquestes dues facetes no poden compartir el poder. En qualsevol moment donat, una està al comandament. En qualsevol moment donat, una està sent alimentada.

Quan estic incòmode, fora de la meva caixa, la meva ànima està contenta. S’acosta més a la seva font; està més prop del seu propòsit.

Dintre d’aquesta veritat espiritual hi ha un gran secret per a guanyar major control en les nostres vides. La incomoditat és inevitable. Però, quan nosaltres la iniciem, està sota els nostres termes, i a l’escollir-la, ens connectem amb una Llum fins i tot major a la que ens connectaríem si la incomoditat simplement ens arribés.

Avui, sigues honest i realitza una llista del que t’és incòmode. Les coses que t’horroritzen, que et fan encongir el melic, que et posen vermell. I persegueix-les. Mentre més et trobis fora de la teva zona de confort, trobaràs més llibertat de les limitacions del món físic.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web