Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


¡¡¡Ens ananem de vacances!!!

Per fi arriben les anhelades vacances, per cert -crec jo- que ben merescudes doncs no hem parat ni un moment portant la botiga, assistint  a la gent a la consulta, fent moltes formacions, donant xerrades arreu, publicant al bloc, …….. a més per el Setembre començaré una secció a Ràdio Sabadell 94.6 FM als matins, sobre Alimentació i Salut, més endavant ja us en faré cinc cèntims.

BONES VACANCES A TOTS I QUE US DESINTOXIQUEU MOLT A MÉS DE RECARREGAR LES PILES. Fins el dia 24 d’Agost.

2 comentaris per a

¡¡¡Ens ananem de vacances!!!

  • Josep |

    “Ens en anem” o “ens n’anem”. És important que els catalans tinguem especial cura a l’hora d’escriure i parlar la nostra dissortada però encisadora llengua.

    Salut!

  • Angel Perera |

    Hola Josep 66,
    Moltes gràcies per l’observació, ja ho sé que no en sé prou. Però no em renyis, t’asseguro que faig tot el que puc, i que miro de cada vegada fer-ho més bé. No sé quants anys tens, jo vaig fer tota la meva formació en temps del franquisme i això pesa un munt. De mica en mica s’omple la pica.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web