Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Disfunció erèctil i infertilitat.

0

La qualitat del semen dels espanyols marca mínims històrics pel pitjor estil de vida. L’Associació Espanyola d’Urologia destaca el deteriorament progressiu en els últims 30 anys.

1

Tal com dèiem, la qualitat del semen dels espanyols ha anat empitjorant progressivament en els últims 30 anys fins a situar-se en mínims històrics, tal com ha destacat el coordinador del Grup d’Andrologia de l’Associació Espanyola d’Urologia (AEU), que celebra la seva 26a reunió anual a Barcelona.

El deteriorament es deu a l’adquisició d’un pitjor estil de vida, com ara la mala alimentació, l’estrès, la contaminació, el consum d’alcohol, el tabac,  i l’edat a la qual es tenen els fills, entre altres motius, cosa que repercuteix també en un augment dels casos d’infertilitat.

Disfunció erèctil i infertilitat

En un comunicat, l’AEU ha assenyalat que prop d’un centenar d’experts en la matèria ha participat a la cita de Barcelona entre aquest divendres i dissabte passat, amb un programa que va abordar també altres patologies d’aquesta disciplina com la disfunció erèctil i la infertilitat.

Sobre el punt de la disfunció erèctil, els experts han assenyalat que és important “desterrar” la idea que es tracta d’una patologia associada a l’edat o a un desordre psicològic, ja que en ocasions s’associa a problemes cardiovasculars, entre d’altres.

“La majoria de pacients que s’acosten a la consulta per un tema sexual tenen al darrere uns altres problemes de salut”, ha assenyalat el president de l’AEU, Humberto Villavicencio. Els experts han recordat també que uns dos milions d’espanyols entre 40 i 50 anys pateixen disfunció erèctil, encara que només el 40% dels afectats ho consulten al metge.

2

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web