Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


¡Mai és massa tard!

Si ets un lector/a habitual d’aquest bloc, suposo que a hores d’ara estaràs bastant convençut/da de que tens una ànima i que aquesta és eterna. També espero que sàpigues que la teva ànima ha vingut a aquest món amb la seva pròpia promesa. La seva pròpia missió. Igual que 007.

Bé, potser no amb l’arma i el cotxe fantàstic, però tu també vas néixer per fer alguna cosa en aquest món que només tu pots fer. I ja et refereixis a això com una “resposta a la teva crida” o com a “fer la feina de la teva vida”, has de ser conscient que hi ha unes forces més fortes que els teus somnis intentant impedir que els visquis.

Però mai és massa tard per canviar. Sovint estem bombardejats pels nostres propis pensaments i creences limitants, les quals ens mantenen estancats en el mateix lloc perquè som “massa grans, massa incultes o massa pobres”. La veritat és que aquesta avaluació mental ve del nostre Oponent intern, el propòsit és plantejar desafiaments perquè els superem. Quan posem excuses, el nostre Oponent s’anota un punt en el marcador.

Pensa en aquest dit xinès que diu: “Un viatge de mil milles comença amb un simple pas”. Això és molt apropiat per a aquesta setmana.

Mai és massa tard per perseguir un somni. Com a pare, veig els meus fills amb els ulls ben oberts, buscant constantment el següent joc, el següent projecte, el següent desafiament. I penso: “Per què jo no sento entusiasme tot el temps?”.

Injecta entusiasme en el que s’ha convertit en una rutina. Cerca noves avingudes per les que t’ha donat massa por transitar abans. Els Cabalistes ensenyen que les nostres esperances i els nostres somnis vénen del nivell de l’ànima, per la qual cosa connectant-nos amb aquests somnis estem revelant Llum en el món.

Mai és massa tard.

Així que, aquesta setmana, recorda que ja signifiqui trobar a la teva ànima bessona vint anys més tard del que imaginaves, o canviar de rumb professional, mai és massa tard per complir la promesa de la teva ànima.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web