Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Efectes del WIFI: Evidències Científiques.

L’informe Bioinitiative deixa clar que el nivell de radiacions per RF havia de fixar-se en un límit precautori de 0,1 μW/cm2 (és a dir, 0,614 volts per metre) que no impedeix el desenvolupament i avanç de tecnologies Wi-Fi. El grup recomana que en escoles i biblioteques s’utilitzin opcions tècniques sobre la base de cables, de manera que els nens no estiguin exposats a elevats nivells de RF fins que es coneguin millor els possibles impactes sobre la salut. Aquesta recomanació s’ha d’entendre com un límit de precaució provisional, que pretén guiar mesures preventives, i no descarta la possibilitat que es necessitin límits més conservadors en el futur.

Centenars d’estudis mostren els efectes més importants biològics de la radiació provinent de wifis i de telèfons mòbils.

Augmenta el risc de càncer

.- Augment del 200% en tumors del cervell i neuromes acústics per a aquells que utilitzen telèfons mòbils en el mateix costat del cap durant 10 anys (mitjana 30 minuts per dia).

.- Els adolescents que comencen a utilitzar un telèfon mòbil abans de l’edat de 20 anys tenen 5 vegades més probabilitats de desenvolupar càncer cerebral.

.- La radiació del telèfon mòbil trenca l’ADN i condueix a càncers de gens i deformitats cel·lulars.

.- Hi ha evidència que realment estem avançant cap a una epidèmia de tumor cerebral.

.- Els experts prediuen un augment del 2.000% en els tumors cerebrals dels propers 20 anys.

Afecta la fertilitat i l’ADN

.- L’ús del telèfon mòbil disminueix la quantitat d’espermatozoides i la mobilitat dels mateixos (la capacitat dels espermatozoides de trobar el seu camí cap a l’òvul).

.- Els experiments mostren majors taxes de malformacions i mortalitat en embrions de pollastre exposats a radiacions electromagnètiques no ionitzants com les derivades del wifi.

Augmenta les reaccions al·lèrgiques

.- Augmenta les reaccions al·lèrgiques com l’èczema, l’asma i la febre del fenc.

Altera les hormones i neurotransmissors

.- L’exposició a EMR -emissions ràdio-elèctriques- canvia els nivells de les hormones i els neurotransmissors en el cervell com la melatonina, serotonina, dopamina, norepinefrina i acetilcolina. Els canvis en aquestes hormones / neurotransmissors estan associats amb trastorns del son, síndrome de mort sobtada, dèficit d’atenció i hiperactivitat (TDAH), síndrome de fatiga crònica, avortaments involuntaris, malalties cardíaques, càncer, Alzheimer, Parkinson, depressió, tendències suïcides, canvis de comportament i sensibilitat química múltiple (SQM).

.- Produeix un augment (inicial) de les hormones de l’estrès suprarenal -adrenalina i cortisol- relacionat amb la inquietud i l’ansietat.

Debilita el sistema immunològic

.- La investigació ha demostrat que només amb portar un dispositiu sense fils a prop del cos en la posició d’espera ja es pot debilitar el sistema immunològic.

.- Disminueix els recomptes de les cèl·lules necessàries per a la defensa contra patògens i per a la destrucció de cèl·lules anormals (infectades per virus i el càncer).

.- Canvia la funció de les hormones (T4/T8) -de normal a anormal- el que implica una major susceptibilitat a ser atacats per virus i infeccions micòtiques i bacterianes.

Pot danyar els ronyons i la funció cardíaca

En un estudi dut a terme pel Dr George Sajin a l’Institut Europeu de Recerca de Components Electrònics, amb seu a Bucarest, mostra com diversos donants de sang van ser exposats a diversos graus de radiació de microones durant un període d’entre 10 i 60 hores. Fins i tot a nivells inferiors als emesos pels telèfons mòbils, les cèl·lules de la sang van perdre hemoglobina, a uns nivells tan alts que es van deduir possibles danys al ronyó i al cor.

Us recomano que cliqueu al link de l’informe a l’encapçalament i el llegiu amb atenció i deteniment. Els mitjans de comunicació regentats per el poder ens amaguen informació i a la que ens ofereixen és tendenciosa.

1 comentari per a

Efectes del WIFI: Evidències Científiques.

  • Marta |

    Podrieu actualitzar aquesta informació?
    el link al article original no funciona.
    Moltes gràcies

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web