Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Qüestionen els tractaments convencionals del càncer.

Clica aquí o a sobre la imatge i aniràs a la informació.

Un grup de prestigiosos oncòlegs pertanyents a la International Society for Proton Dynamics of Cancer (www.ispdc.net) ha decidit qüestionar públicament tant el que oficialment s’afirma del càncer com els tractaments que s’utilitzen. Per això va decidir enviar a través de Discovery DSalud una Carta oberta al Dr Mariano Barbacid -director del Centre Nacional d’Investigacions Oncològiques (CNIO) -en què li sol·liciten respongui públicament a una sèrie de qüestions de vital importància en el moment actual de la investigació del càncer i digui si està d’acord en que ha arribat l’hora de fer-se un replantejament global sobre aquesta patologia, molt especialment pel que fa a la manera d’afrontar-la es refereix donat el fracàs dels actuals tractaments mèdics en la majoria dels tumors malignes. La carta -extensa i tècnica- va ser publicada íntegra en el nombre 134 de Discovery DSalud i en ella es denuncia que l’afirmació que la paraula “càncer” engloba en realitat “a més de 200 malalties diferents” és una asseveració que “correspon a una visió obsoleta del càncer que s’oposa frontalment al modern paradigma sorgit en l’Oncologia fa escassos anys “.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web