Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Tot el que necessitem és amor.

La majoria de nosaltres, en algun moment hem tingut dificultats amb l’amor. Pot ser que ens hagin trencat el cor, o que ens haguem tornat addictes a ell, o simplement no l’hem sentit. Però no importa el que puguem dir-nos, no importa lo dur que el nostre cor es torni a vegades, no podem escapar de la veritat: necessitem amor i necessitem donar-lo.

No permetis que l’aparent simplicitat de l’amor t’impedeixi veure la seva importància. Aquesta setmana, el Camí ens dóna dues lliçons sorprenentment belles:

.- La capacitat per estimar i la qualitat del nostre amor són un regal de la Llum del Creador.

.- Com més utilitzem el nostre amor amb una actitud positiva i de compartir, més amor se’ns dóna per compartir. D’altra banda, si utilitzem l’amor d’una manera egoista i negativa, llavors la nostra capacitat per estimar disminuirà.

Si entens i practiques aquestes lliçons, no només incrementaràs la quantitat i la qualitat de l’amor que tens a la teva vida, sinó també la quantitat d’amor que és revelat al món. El Camí ens deixa clar que hem de perseguir i trobar totes les oportunitats per compartir el nostre amor.

Un altre secret poderós sobre l’amor és que cada un de nosaltres influeix en quan s’obren i es tanquen els canals d’amor per al món. Quan no estimem o quan utilitzem el nostre amor per manipular o castigar, estem disminuint l’amor que hi ha al món.

Les nostres accions importen. Tot està connectat. És important apreciar el nostre poder, i lamentablement la majoria de nosaltres el subestimem.

Els efectes de les nostres accions en aquest món físic penetren en els mons espirituals. A mesura que les nostres accions reverberen pels Mons Celestials, la seva ressonància es torna cada vegada més fort, de forma similar a l’Efecte Papallona. El 1972, els científics van explicar el sorprenent fenomen de que l’acte més petit en un lloc pot tenir un efecte enorme en l’altre costat del món (el seu exemple era el d’una papallona que bat les ales al Brasil i causa un tornado a Texas).

Els kabbalistes han conegut aquest fenomen des de fa més de 4000 anys. Però ells ho porten encara més lluny: una acció espiritual aparentment petita, un simple acte de compartir, pot fer que es reveli una quantitat tremenda de Llum en el món.

Lamentablement, a causa de que els nostres sentits estan limitats a veure només en aquesta dimensió física, subestimem enormement l’efecte positiu de les nostres accions i especialment de les accions aparentment petites. Necessitem recordar constantment que el nostre poder és molt més gran del que ens permetem creure i que l’efecte positiu de les nostres accions -siguin grans o petites- és molt més gran que el que podem imaginar.

Una cosa és certa sobre el món actual: no es comparteix suficient amor entre les suficients persones, i tots hem d’assumir la responsabilitat i reconèixer que participem en això.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web