Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


¡¡L’Amor és la clau!!

L’amor és una arma de Llum, i té el poder d’eradicar totes les formes de foscor. Aquesta és la clau. Quan oferim amor fins i tot als nostres enemics, destruïm la seva foscor i odi -de fet aquesta és la primera  raó per la qual es van convertir en els nostres enemics-. I encara més, eliminem la foscor dins de nosaltres mateixos.

Fixa’t la intenció de despertar amor per la teva parella, amics, família i per a tu mateix/a. Després de tot, només pots compartir el que tens. No pots estimar al teu veí o a la teva parella si no tens amor per la teva pròpia persona.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web