Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


¡90 anys de Naturopatia a Espanya!

En aquest any 2012 es compleixen els 90 anys de la Naturopatia espanyola, un esdeveniment que marca una fita important en la nostra professió ja que li dóna un significat de maduresa i consolidació, tot i que encara ens falti el reconeixement de la tasca professional del Naturópata per part de l’Administració pública.

La nostra professió compleix 90 anys a Espanya amb una salut envejable ja que el Professional Naturòpata es constitueix en un referent del benestar i de la qualitat de vida i compta amb una presència activa i reconeguda de la societat. Totes les crisis són motiu d’oportunitats, la Naturopatia, la nostra professió ha superat grans reptes durant aquests primers noranta anys, la qual cosa no ha estat gratuïta, ja que és el resultat de mantenir una línia de treball coherent amb els principis de la professió.

Sens dubte, la celebració d’aquests noranta anys de la Naturopatia espanyola, és un esdeveniment que representa l’oportunitat de revisar els nostres orígens, el camí que hem recorregut, els enormes desafiaments que ha enfrontat la professió Naturopàtica per aconseguir posicionar-se com una professió amb una ascendent demanda social.

Així com la Naturopatia ha canviat i s’ha transformat a través dels anys, també ha evolucionat, és a dir, s’ha adaptat de manera relativament senzilla als requeriments d’una societat en evolució. El desenvolupament de la professió Naturopàtica a Espanya durant els últims 30 anys, es pot caracteritzar com a un període ple de constants lluites per tal d’aconseguir el seu reconeixement oficial, tant en la formació de professionals com en l’exercici professional. Durant els últims anys la professió de Naturòpata ha crescut considerablement i s’ha diversificat molt, d’acord a les tendències internacionals, però mantenint els seus principis fundacionals.

Els canvis a què es veu sotmesa la Naturopatia actual, ens obliga a estar constantment actualitzats sobre les innovacions, els problemes de salut emergents, l’evidència científica.

Des de la Organització Col·legial Naturopàtica FENACO estem preparats per afrontar nous reptes, satisfets de la tasca exercida fins ara, amb les eines que hem desenvolupat a través del temps, segurs que en celebrar aquests 90 anys de la nostra professió, assumim novament la responsabilitat de de seguir oferint uns Serveis Professionals de Naturopatia a l’alçada de les exigències socials de qualitat.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web