Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Consideracions envers al càncer.

Després de molts anys de dir-li a la gent que la quimioteràpia és la única manera de tractar i eliminar el càncer, finalment alguns sectors de la medicina convencional comencen a dir a la gent que hi han alternatives:

1. Tota persona té cèl·lules cancerígenes en el seu cos. Aquestes cèl·lules no es veuen en les revisions regulars fins que s’han multiplicat a uns pocs bilions. Quan els metges diuen als pacients de càncer que no hi ha mes cèl·lules cancerígenes després del tractament, només vol dir que les revisions no les detecten perquè no han arribat a una quantitat suficient per ser  detectables.

2. Les cèl·lules de càncer es manifesten de 6 a 10  vegades en la vida de les persones

3. Quan el sistema immunològic d’una persona és fort, les cèl·lules cancerígenes són destruïdes i es previndrà la multiplicació i formació de tumors.

4. Quan una persona té càncer, això indica que aquesta persona té moltes deficiències de nutrició. Això pot passar per diferents motius com són els genètics, de medi ambient, alimentaris i per la forma de viure.

5. Per resoldre aquestes deficiències de nutrició, el canviar de dieta i incloure suplements és imprescindible per reforçar el sistema immunològic.

6. La quimioteràpia en realitat enverina les cèl lules de càncer però també destrueix les cèl·lules sanes de la medul·la espinal com així també de l’intestí i això produeix dany en els òrgans com el fetge, ronyons, cor i pulmons.

7. La radiació quan destrueix les cèl·lules cancerígenes també crema i fa mal a les cèl·lules sanes, i els òrgans així com també els teixits.

8. El tractament inicial de quimioteràpia i radiació moltes vegades redueix la mida dels tumors. Però el prolongat ús de la quimioteràpia i la radiació no té com a resultat la destrucció total dels tumors.

9. Quan el cos té moltes toxines a causa de la quimioteràpia i la radiació el sistema immunològic està compromès o destruït, per això les persones poden patir diversos tipus d’infeccions i complicacions.

10. La quimioteràpia i la radiació poden causar la mutació de les cèl·lules cancerígenes, que es resisteixin i se’n dificulti la destrucció total. La cirurgia pot també provocar la invasió de les cèl·lules a altres òrgans.

11. Una manera efectiva de combatre “el càncer” és no donar de menjar a les cèl·lules cancerígenes amb aquells aliments que necessiten per multiplicar-se.

Les cèl·lules de càncer s’alimenten de:

a. El SUCRE és un aliment del càncer. Al o consumint sucre es talla un dels més importants elements de les cèl·lules cancerígenes. Existeixen substituts del sucre com sacarina però aquests estan fets amb Aspartame i és molt nociu .. Un millor substitut del sucre és la mel o la melassa però en petites quantitats. La SAL té un químic que se li agrega perquè es vegi blanca. Una millor alternativa per a la sal és la sal de mar o sals vegetals.

b. La LLET causa al cos la producció de mucus, especialment en el conducte intestinal. Les cèl·lules cancerígenes s’alimenten de mucus, eliminant la llet i substituint-la per llet vegetal, les cèl·lules de càncer no tenen menjar per tant es moren.

c. Les cèl·lules de càncer maduren en un medi ambient àcid. Una dieta obtinguda de CARN VERMELLA és àcida, és millor menjar peix, i una mica de pollastre, en lloc de carn bovina o de porc. La carn a més té antibiòtics, hormones i paràsits, que són molt nocius, especialment per a les persones amb càncer. La proteïna de la carn és molt difícil de digerir i requereix molts enzims. La carn que no es digereix queda en els intestins i es podreix i això porta a la creació de més toxines.

Com contribuir a la solució del problema:

a) Una dieta del 80% de vegetals frescos i sucs, grans, llavors, nous, ametlles i només una mica de fruites posen al cos en un ambient alcalí. Només en un 20% s’ha de consumir en menjars cuits, inclosos els llegums. Suc de vegetals frescos proporcionen al cos coenzims que són fàcils d’absorbir i arriben a les cèl·lules després de 15 minuts d’haver estat consumits per nodrir i ajudar a formar cèl·lules sanes. Per obtenir enzims vius que ajuden a construir cèl·lules sanes s’ha de tractar de prendre sucs vegetals (gairebé tots inclòs l’alfals) i menjar molts vegetals frescos 2 o 3 vegades al dia. Mirar de consumir sempre productes ecològics.

b) Evitar prendre CAFÈ, TE I XOCOLATA, ja que tenen molta cafeïna. El TE VERD és una millor alternativa i té propietats que combaten el càncer. L’AIGUA és millor prendre-la purificada, o filtrada per evitar les toxines i metalls pesants de l’aigua de l’aixeta. L’aigua destil·lada és àcida, no prendre-la.

c) Les parets de les cèl·lules de càncer estan cobertes per una proteïna molt dura. Evitant de menjar carn, aquestes parets alliberen més enzims que ataquen les proteïnes de les cèl·lules de càncer i permet al sistema immunològic destruir les cèl·lules cancerígenes.

d) Alguns suplements ajuden a reconstruir el sistema immunològic (antioxidants, vitamines, minerals, omegues (Oli de peix) per ajudar les cèl·lules a lluitar i destruir les cèl·lules cancerígenes. Altres suplement com la vitamina E són molt conegudes perquè causen apoptosi, el mètode normal del cos de eliminar les cèl·lules innecessàries o defectuoses.

e) El Càncer és també una malaltia de la ment, el cos i el esperit. Una ACTITUD més activa i positiva ajudaria a combatre el malalt de càncer a esdevenir un supervivent. La ràbia i la incomprensió, el no perdonar, posa al cos en una situació d’estrès i en un medi ambient àcid. Aprendre a tenir un esperit amable i amorós amb una actitud positiva és molt beneficiós per a la salut. Aprendre a relaxar-se i gaudir de la vida.

f) Les cèl·lules de càncer no poden viure en un ambient oxigenat. Exercici diari, i respiració profunda ajuda a rebre més oxigen fins a nivells cel·lulars. La teràpia d’oxigen és un altre element que ajuda a destruir les cèl·lules de càncer.

g) Components químics com les dioxines causen càncer, especialment de mama. la dioxina és molt destructiva especialment per a les cèl·lules del cos. No poseu en el refrigerador les vostres ampolles d’aigua de plàstic ja que el plàstic elimina dioxina i enverina l’aigua. Recentment, el doctor Edward Fujimoto, Wellnes Program Manager at Castle hospital, va estar en un programa de televisió i va explicar el perill de la dioxina. Va dir que no hem de posar contenidors de plàstic al microones. Especialment amb els menjars que tenen greixos, Va dir que la combinació de greix i calor forta amb el plàstic introdueix la dioxina dins del menjar i per tant després al nostre cos. En el seu lloc es pot utilitzar vidre, com Pirex o ceràmica per escalfar la menjar.

Cancer 01

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web