Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Plantar llavors:

Resulta peculiar observar com la ciència sempre acaba arribant a la Càbala. Molts avenços tecnològics i científics descoberts durant les últimes sis dècades van ser ensenyats, discutits i escrits pels mestres del nostre mestre. Si li haguessis dit a un científic noranta anys enrere que una papallona aletejant inicia un efecte dòmino que pot provocar un tornado en una part diferent del món, probablement et miraria com si estiguessis boig. Avui en dia, d’aquest efecte, la ciència en diu la Teoria del Caos.

Però estigui provat o no, la idea de que l’acció més petita pot crear un fort impacte en el món encara és difícil de creure. Potser siguem una mica egoistes en la nostra carrera professional, i ens mantinguem en els nostres treballs fonamentalment motivats per lo que obtenim d’aquests. Després, de sobte, hi ha problemes en les nostres relacions a casa o amb un amic, i pensem: “Això no és culpa meva!”.

Som bons compartimentant les nostres vides, pensant que la manera com ens comportem en una àrea no té cap efecte en l’altra, però la veritat és que en el regne espiritual no hi ha compartiments. La il·lusió de fragmentació només existeix en la dimensió física. Tot està connectat.

Això és una cosa difícil d’acceptar, però la Llum ens assegura que vivim en un sistema vertader i just. El problema és que quan vénen els problemes, ens resulta gairebé impossible connectar els punts. El sistema va ser creat perquè puguem tenir una oportunitat en què basar la nostra certesa en la Llum i no en els nostres cinc sentits.

Podem millorar la nostra capacitat per detectar la Llei Espiritual de Causa i Efecte en funcionament si mantenim la consciència de que a cada moment estem plantant una llavor. Plantar llavors de egoisme, gelosia o impaciència ens portarà finalment dificultats i conflictes. En canvi, plantar llavors amb actes de compartir, tolerància i amor incondicional … ens portarà plenitud. Fer el sacrifici de deixar anar temporalment un Ésser estimat per a què es senti millor, de bon segur que pot reportar-nos molta estimació.

Aquesta setmana intentem ser més conscients del que estem lliurant a l’univers. Les accions de bondat més petites poden crear molt d’amor al món.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web