Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Els amics o companys que donen l’esquena:

Per què algunes persones que fan un camí espiritual important, o que elles consideren important, tenen la impressió d’espantar a les que estan al seu voltant, i per què perden amics? “Anem a respondre a la pregunta, ja que sembla ser relativament important”.

Des del moment en què encares el camí de la teva pròpia transformació, obrint una via cap a l’amor i la fraternitat, ja no tens la mateixa freqüència vibratòria. A més hi ha incomprensió i por per part d’aquells que encara no estan preparats per prendre aquest camí. A partir d’aquest moment, eviten lo que no entenen i fugen de qui els pot espantar.

Hem d’acceptar que aquells que han tingut una gran amistat amb tu poden donar-te l’esquena a causa de que no emprens més el seu mateix camí. Ells agafen un camí tranquil, més confortable, un camí on no s’han de fer preguntes perquè no estan disposats a escoltar les respostes. Al contrari, tu prens un camí perquè vols avançar i fins i tot fer preguntes per obtenir respostes.

Si de dins teu brolla molt d’amor, fins i tot cap a aquestes persones, no t’oblidaran i potser els hi permetràs, d’alguna manera, en algun moment o altre, de replantejar-se la qüestió i fer possible que avancin per un camí paral·lel al que segueixes tu.

El contacte amb l’amor i la fraternitat realment pot fer miracles. <<< No us en oblideu mai >>>

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web