Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Decàleg per l’Amor:

Un Decàleg es defineix com a un conjunt de 10 principis o normes considerats bàsics per el exercici o desenvolupament de qualsevol activitat. Aquí parlem d’una activitat fonamental quasi diria la més significativa per el creixement humà, en aquest cas més que de principis o normes m’agrada més parlar de “secrets”:

.- El primer secret de l’amor abundant és EL PODER DEL PENSAMENT.

L’amor comença amb el pensament. Ens convertim en el que pensem. Els pensaments amorosos creen experiències i relacions amoroses. Les afirmacions poden canviar les nostres creences i pensaments sobre nosaltres mateixos i sobre els altres.

.- El segon secret de l’amor abundant és EL PODER DEL RESPECTE.

No pots estimar res ni a ningú llevat que abans ho respectis. La primera persona que mereix el teu respecte ets Tu.

.- El tercer secret de l’amor abundant és EL PODER DEL LLIURAMENT.

Si vols rebre amor, tot el que has de fer és donar-lo! Abans de comprometre’t a una relació, no et preguntis per el que l’altra persona et pugui donar, sinó pel que tu pots aportar-li. La fórmula secreta d’una relació amorosa, feliç i per a tota la vida és centrar-te sempre en el que pots donar, en lloc de en el que pots trobar-hi.

.- El quart secret de l’amor abundant és EL PODER DE L’AMISTAT.

Per trobar un amor veritable, primer has de trobar un amic o una amiga veritable. L’amor no consisteix a mirar als ulls de l’altre, sinó a mirar junts en la mateixa direcció. Si vols introduir amor en una relació, primer has aportar amistat.

.- El cinquè secret de l’amor abundant és EL PODER DEL CONTACTE FÍSIC.

El contacte físic modifica una de les expressions més poderoses de l’amor, destrueix barreres i crea vincles entre la gent. El contacte físic altera el nostre estat físic i emocional i ens fa més receptius a l’amor. El contacte físic ens ajuda a que el cos sani i entendreix el cor. Quan obres els teus braços, estàs obrint el cor.

.- El sisè secret de l’amor abundant és EL PODER DEL DESPRENIMENT.

Si estimes alguna cosa deixa-la lliure. Si torna, és teu, si no ho fa, mai ho va ser. Fins i tot dins d’una relació amorosa, la gent necessita tenir el seu propi espai privat vivencial. Estimar significa desprendre’ns de les nostres pors, prejudicis, ego, …..

.- El setè secret de l’amor abundant és EL PODER DE LA COMUNICACIÓ.

Quan aprenem a comunicar-nos obertament i amb sinceritat, la vida canvia. Deixa que la gent a la que estimes sàpiga que l’estimes i aprecies. Mai tinguis por de pronunciar les paraules màgiques: “T’ESTIMO”.

.- El vuitè secret de l’amor abundant és EL PODER DEL COMPROMÍS.

Si vols amor en abundància, has establir el compromís d’aconseguir-lo, un compromís que es reflectirà en les teves accions i en els teus pensaments. El compromís és la veritable prova que l’amor és present. Si vols tenir una relació amb amor, has de comprometre’t a crear la relació que vols. El compromís distingeix una relació fràgil d’una de sòlida.

.- El novè secret de l’amor abundant és: EL PODER DE LA PASSIÓ.

La passió encén l’amor i el manté viu. Una passió duradora no prové exclusivament de l’atracció física, sinó que s’origina gràcies a un profund compromís, entusiasme, interès i fascinació per l’altra persona.

.- El desè secret de l’amor abundant és EL PODER DE LA CONFIANÇA.

La confiança és essencial per establir una relació amb amor. Si un membre de la parella està encegat per la sospita, l’ansietat i la por, l’altre es sentirà atrapat i emocionalment ofegat. No pots estimar a una persona plenament si no confies en ella.

Vet-ho aquí deu “Secrets” que en realitat són “Poders”. Són poders que tots tenim, a alguns de nosaltres ens costa més exercitar-ne certs d’aquest secrets, però en realitat si els intentem exercir i practicar tenim l’Amor assegurat.

1 comentari per a

Decàleg per l’Amor:

  • Bruna Gomes |

    Un decaleg no és sol una imagen se no un text
    tamé

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web